Cele mai multe tipuri comune de pariuri:

Learning de bază pentru pariuri sportive.

pariuri sportive este una dintre cele mai populare feluri de jocuri de noroc din întreaga lume, din cauza tuturor diferitelor sporturi care pot fi paria. Există diferite tipuri de pariuri care pot fi făcute și poate părea foarte copleșitoare pentru prima pariorului de sport de timp. Cu toate acestea, voi sublinia mai jos fiecare pariu poate fi făcută și modul în care aceasta nu trebuie să fie la fel de copleșitoare ca s-ar părea.

Pariul Linia de bani este pur și simplu alege o echipă pentru a câștiga un joc.

Tu nu trebuie să vă faceți griji cu privire la de cât de multe, doar faptul că acestea vin departe cu o victorie este tot ce-ți pasă. Oamenilor le place simplitatea acestui pariu. În timp ce aceste pariuri pot fi mai ușor, ei, de asemenea, poate să nu plătească la fel de mult ca și alte pariuri. Dacă pariați pe un favorit grele întoarcerea ar putea fi doar o treime din ceea ce a fost pariul inițial. Deci, chiar dacă linia de bani poate fi un pariu foarte ușor, câștigul ar putea să nu fie în valoare de probleme. De exemplu, dacă ar fi să pariați pe Yankees împotriva Orioles de la Yankee Stadium cu un ulcior de zbor de top merge pentru yankei le-ar fi favorizat puternic. Șansele vor fi stabilite în jurul valorii de -250 / + 300, ceea ce inseamna ca pentru fiecare pariu $ 200 de plată dvs. ar fi de 100 $. Cu toate acestea, dacă pariați pe Orioles, plata ar fi 330 $ pentru fiecare 200 $, care a fost un pariu. Echipa cu semnul minus în față va fi întotdeauna echipa a considerat a fi favorit în cazul în care ca și echipa cu semnul plus va fi întotdeauna desemnat ca underdog. Pariul Linia de bani este cel mai frecvent pariu că în sport în cazul în care nu există o mulțime de puncte marcate. Baseball și hochei sunt 2 sporturi populare pentru pariuri pariu pe victorie, dar puteți găsi cote linia de bani destul de mult pe orice sport liniile de pariuri post pentru inclusiv baschet și fotbal.

Un alt tip de pariu in peste / sub pariu,

Acest pariu este pur și simplu a alege dacă scorul combinat al ambelor echipe vor trece peste sau sub numărul desemnat. De exemplu, în cazul în care sub / pentru jocul Lakers-Celtics a fost de 185, atunci ambele echipe ar trebui să combine să înscrie 126 de puncte sau mai mari pentru a acoperi pariul peste. In schimb echipele scor combinat ar trebui să fie mai mică sau egală cu 194 de puncte pentru a acoperi pariul sub. În cazul în care ambele echipe combinate pentru 125, atunci, care este considerat un impuls și vă veți primi pariul original înapoi.