Cum de a fi a deveni un parior mai bune de sport:

Probabil ai auzit o mulțime de a vorbi despre pariorilor ascuțite. Termenul a atins proportii aproape mitice din lumea pariurilor sportive. Este, de asemenea, un termen foarte greșit înțeles. Sincer, oamenii dau pariorilor ascuțite de credit prea mult. Ei cred că spărturi sunt oameni cu informații privilegiate, sisteme foarte simplu de manevrat, și mai multe cunoștințe decât un simplu muritor ar putea avea vreodată posibil. Nu e doar adevărat. Diferența majoră dintre un pariorul ascuțit și așa-numita pătrat este cantitatea de timp și efort au pus în urmărirea lor. Ne-am aștepta chiar și un jucător prost NBA pentru a fi dramatic mai bine decât un tip care joacă într-o ligă rec o dată pe săptămână.

NBA practicile de joc și joacă baschet în fiecare zi:

Iar el devine cel mai bun coaching-ul și accesul la cele mai bune resurse acolo. Tipul din capetele liga rec la sala de sport după locul de muncă și joacă unele mingea înainte de a merge pentru bere și aripi. Este același lucru în pariuri sportive. Un ascuțit mai bine este ascuțită – codul pentru succes – pentru că el petrece zile și nopți studiază jocuri, de învățare cum funcționează jocuri și repereze moduri în care profitul poate fi găsit sale. pariorilor Casual uita la un cuplu de statistici, citiți un articol sau două și alege echipa le place mai bine. Nu e vorba de informații din interior.

Este vorba despre un angajament.
Munca pe care pariorilor ascuțite face le permite să înțeleagă ceea ce contează cu adevărat, și ce drumul spre profit este într-adevăr. De asemenea, ei știu ce să nu facă. Aici sunt trei lucruri care pariorilor clare știu că pariorilor casual, de obicei, nu:

Scorul final aproape niciodată nu contează.

Este într-adevăr nu contează ce scorul final într-un meci a fost. Asta e în trecut și nu contează. Ce pariorilor ascuțite sunt mult mai preocupați este motivul pentru care rezultatul sa întâmplat. A câștigat câștigătorul deoarece jocul lor de rulare a fost dominant? A fost cel care pierde este secundar pe care le lasa in jos, sau este linia defensivă inadecvată? Ce rol la cifre de afaceri au?

 

Au fost problemele pe cifra de afaceri un lucru izolat, sau a echipa luptat cu ei sezon? A existat o leziune-cheie care a avut un impact? A fost infracțiunea efectivă, sau au fost puncte marcat de fundași și echipe speciale? A fost jocul lovind bun, sau a făcut-o lăsa echipa în jos? Aș putea merge mai departe și mai departe, dar veți obține punctul. Scorul devine de la sine va spune absolut nimic – două echipe pot ajunge la un 20-30 scor un milion de moduri diferite.

Ceea ce contează este detalii

Care a intrat în obținerea acestui rezultat, și ce aceste detalii vă pot spune despre ce s-ar putea întâmpla în viitor. pariorilor Sharp va uita la aceste detalii. pariorilor casual va vedea că o echipă a câștigat ultimele două jocuri cu 20 de puncte și presupun că va face din nou, fără a uita la modul în care au făcut-o și dacă ei vor fi în stare să o facă împotriva lor viitoare adversar.