Metode recomandate în Staking:


Există un caz puternic pentru a sugera că suma pariu este de fapt mult mai important decât ceea ce pariați pe. Am examinat cinci metode de trasare populare. Descoperi care este cel mai bine. jucător de blackjack profesionist si autor Ed Thorp a fost un succes card de contor. Prea mult succes, mulți ar argumenta, ca abilitatea sa de la mesele cele mai mari cazinouri din Las Vegas duce la punerea în aplicare a mai multor punți și începutul unui război card de numărare.

In ciuda expertizei sale ca jucator profesionist

El a publicat două cărți despre acest subiect – el a atribuit cea mai mare parte a succesului său într-o formulă trasarii creat de matematician John Kelly Jr. “strategie de joc este, poate, o treime la un sfert … din ceea ce ai de gând să ieși din ea. Strategia de pariuri poate fi de două treimi sau trei sferturi “.

Pariez întregul bankroll pe fiecare pariu.

Avantajul este că veți obține profituri mari, rapid. Partea proasta? De îndată ce ai pierdut, ai ieșit din bani și în afara jocului. Pariez o sumă fixă pentru fiecare pariu, și nu variază indiferent de cât de mult ați câștigat. În acest exemplu, a fost de 200 $. În cazul în care șansa de a câștiga 50% pe un pariu de 1.000, această metodă înseamnă că ați redus dramatic șansa de a pierde intreaga miza. Din păcate, aceasta înseamnă că câștigurile sunt limitate pentru a crește într-o manieră “lentă și constantă”.

Pariez dublu miza după orice pariu a eșuat:

Pentru a acoperi pierderile cu câștiguri următoare pariului. Aceasta oferă o creștere mai rapidă decât pariurile fixe (cum te dublând pentru a acoperi orice pierderi). Dacă vă confruntați cu pierderi succesive, cu toate acestea, mizele necesare pentru a continua să se dubleze, și veți fi foarte curând de pariuri sume mari pentru a acoperi pierderile.

Miza într-Increase o secventa Fibonacci, pentru pierderile cu câștigurile următoare Bet – aflați mai multe despre secventa Fibonacci aici. Această metodă are dezavantaje similare Martingale, dar reduce cât de repede miza creste daca esti pe un lant de ghinioane (și, prin urmare, de asemenea, reduce rata la care ați câștigat).

pariuri sportive

Este foarte important cu toate acestea, să ne amintim că nu există nici un sistem de “ideal”. Cu toate că sistemul Kelly a lucrat în exemplul de mai sus, pot exista mai multe sisteme dezvoltate pentru diferite tipuri de pariuri. Este important să se descopere care trasati stilul este potrivit pentru dvs. de pariuri, de obicei, prin cercetare și simulare.

Este de asemenea important să ne amintim că sistemul Kelly funcționează numai dacă știi margine, pe care îl utilizați pentru a calcula miza. În cazul în care dvs. de calcul a marginii este incorect, aveți în continuare va avea dificultăți, orice ai face. Citit prin restul arhivei noastre pentru a ajuta ascuți a ta.