Stragety pentru pariuri sportive

se concentreze pe piața de pariuri handicap:

Atunci când pariuri pe favoritele grele oferă o mică valoare, ar trebui să se concentreze pe superiorii piață pariuri cu handicap. Acest articol explică ce pariuri cu handicap de fotbal este, și detaliază diferitele tipuri de pariuri cu handicap.

În fotbal ca și alte sporturi, există o diferență în calitatea percepută între echipe, și mărimea acestei diferențe variază în funcție de cine joacă. Cu o astfel de inegalitate financiară între fotbal, anumite echipe pot consolida dominația lor și, ulterior, a crește puterea lor financiară.

pariuri sportive

Acest lucru lărgește decalajul dintre ei și restul de liga alimentate de, echipe puternice, facilități mai bune și creșterea avantajul acasă de la stadioane mai mari.

Consecința acestui fapt dintr-o perspectivă de pariuri este o creștere favorite scurt-preț, care oferă puține stimulente financiare pentru pariorilor.

Pentru a contracara tendinta perceputa in casele de pariuri ofera calitati ceea ce este cunoscut ca un handicap. În acest context, nivelurile pariului cu handicap condițiile de concurență dintr-o perspectivă de pariuri, prin anulând prevalenta tot mai mare a concursurilor de fotbal cu o singură față.

pariuri cu handicap explicat

Handicapul de pariuri la niveluri de fotbal terenul de joc printr-o prejudecată gol ipotetic, oferind pariorilor o oportunitate de a găsi mai multă valoare atunci când un suport favorit grele în comparație cu pariul tradițional

nivelul Handicap

Un nivel de handicap este în cazul în care nu există nici o diferență percepută în abilitățile între echipa W și echipa Q, deci nici o prejudecată Handicap este atribuit și ambele echipe încep de la 0.

Pentru a câștiga un pariu, pariorul trebuie să identifice echipa, care a înscris mai multe goluri decât adversarul lor; toate pariurile sunt rambursate pe cravată.