B365 în profunzime Sport opinie

B365 este printre cei mai mari operatori de jocuri de noroc on-line din lume. Ele au mâna lor în fiecare aspect al jocurilor de noroc on-line și unul dintre cele mai mari ofertele lor este lor online, care Sportsbook sustine peste doua milioane de membri din întreaga lume.

zaruri de rulare în B365 galben

Compania are clienti in peste 140 de tari, deoarece acestea sunt, de asemenea, acolo cu agențiile de pariuri online, cele mai de încredere din lume. Site-ul cuprinde o gamă largă de opțiuni de sport și facilitate de poker de top-evaluat și opțiuni de bingo, de asemenea. Ei au o lungă listă de categorii sportive și o mulțime de piețe diferite pentru fiecare. pariuri rapid este disponibil precum și acțiune live la redare și multe altele.

Marea Britanie Bookmaker listează unele dintre cele mai bune cote în afaceri și cele mai multe sunt actualizate în timp real, astfel încât nu veți pierde o piesă de teatru. O altă mare facilitate este live opțiunea de streaming. Aceste fluxuri speciale vă permit să vedeți aceste evenimente de pe site-ul lor pentru a urmări selecțiile, inclusiv capacitatea de a face “în joc”, pariurile în timpul acestor partide.

B365 Bookmaker Promoții

Când vine vorba de promoții, care le oferă jucătorilor nimic, dar cel mai bun. Ele acoperă multe sporturi, dar sportul principal care oferă promoții este fotbal. Ele sunt în mod constant actualizarea paginii lor de promoții și membrii pot vizualiza ofertele curente, făcând clic pe tab-ul promoții pe pagina de start. 100% Fotbal pe acumulatoare – Pariorii care doresc să parieze pe meciurile de fotbal pot primi un bonus de 100%, în cazul în care pariați pe europene Acumulatori fotbal. Aceasta include pariuri din Premier League, Primera Liga și Liga Campionilor și multe altele.

Bore Egal Bani Înapoi – Această opțiune este mare pentru cei care paria pe meciurile de fotbal. În cazul în care jucătorii au o pre-meci Scor corect, Pauza / Final sau Scorecast pariu pe orice meci de fotbal, iar jocul se termină într-un 0-0 scor de pariuri on-line va returna toate pariurile pierde!

hochei set gata du-te

50% Bonus Parlay – pariuri oferă de asemenea jucătorilor un Bonus Parlay de 50% pe acumulatori, pe pariuri NFL, NCAAF, NBA, NCAAB și MLB, cum ar fi Spread Point, Totaluri de joc, prima repriză Punct Spread, 2nd Half Point Spread, totalurile Repriza 1 si 2 totaluri jumătate.

Bonusuri B365

Bonusul de bun venit este unul dintre cele mai bune în jurul valorii de; Aici este o copie a termenilor exacți.

Deschide un cont cu B365, depozit de 20 $ sau mai mult și vă va califica pentru o sumă de 100% potrivire ca un bonus pentru a paria cu până la un maxim de 200 $. Cerințele de eligibilitate și T & C se aplică.

• Această ofertă nu este disponibilă pentru locuitorii din Vic, NSW, SA si WA.

• Trebuie să parieze suma depozitului care se califică o dată înainte de a putea paria cu bonusul.

• Trebuie să parieze totalul depozitului de calificare și bonusul de trei ori înainte de a face o retragere.

• Pariurile la cote mai mici de 1.50 nu sunt luate în considerare cerințele cifra de afaceri.

• Nu va fi capabil să-și retragă bonusul și / sau câștigurile generate din bonusul dumneavoastră dacă nu ați completat cerințele cifra de afaceri în termen de 90 de zile de la introducerea bonusului Cod Ofertă.

Ca și în cazul în care nu a fost suficient, noi și clienții existenți sunt, de asemenea, eligibile pentru “On Bonus mișcare”; prin care B365 ofera un bonus de 100%, atunci când plasați un pariu eligibil de pe tabletă sau mobil. Această ofertă poate fi solicitată în termen de șapte zile de la plasarea primului pariu mobil sau pe tabletă, cu o miză minimă de doar £ 1 si un maxim de £ 50.

Pentru a revendica bonusul trebuie să plasați pariul întâi, după care B365 vă va trimite un email un cod de oferta pe adresa de e-mail înregistrată. Pur și simplu introduceți acest cod de ofertă în zona membrilor de pe site-ul si vei primi 100% din suma pariului inițial în bonus de fonduri.

Aceleași condiții ca cele de mai sus se aplică, cu toate că acestea sunt specifice pentru pariuri mobile și tablete:

• Trebuie să parieze totalul depozitului de calificare și bonusul de trei ori pe dispozitive mobile sau tabletă înainte de a face o retragere.

• Pariurile la cote mai mici de 1.50 nu sunt luate în considerare cerințele cifra de afaceri.

• Nu va fi capabil să-și retragă bonusul și / sau câștigurile generate din bonusul dumneavoastră dacă nu ați completat cerințele cifra de afaceri în termen de 90 de zile de la introducerea bonusului Cod Ofertă.

De asemenea, merită menționat din nou că trebuie să introduceți codul de ofertă în termen de șapte zile de la plasarea pariului de calificare, astfel încât nu atârnă în jurul valorii de!

Site-ul B365

B365 a creat un ușor de utilizat de carte, chiar și pentru un pariorul novice. Sport Opțiunile de pariere sunt listate pe partea stanga a paginii de start și jucătorii, pur și simplu faceți clic pe sportul de alegere a acestora pentru a vizualiza opțiunile disponibile de jocuri de noroc. Site-ul lor, de asemenea, liste de “live-In-Play” opțiuni pe pagina de start precum și cupoane pentru anumite sporturi. Este expus bine, astfel încât totul este listat în mod clar și este ușor de navigat. În funcție de sezon sportiv actual, diverse pariuri și jocuri vor fi listate pe pagina de pornire pentru un acces facil. Site-ul utilizează culorile de bază ale foarte mici atribute ostentative negru, verde și galben pentru a crea un aspect simplificat și cu, site-ul este foarte ușor pentru a vizualiza și utiliza.

Piete de pariuri B365

Casa de pariuri din Marea Britanie nu a devenit top on-line pentru firma lenevească în domeniul piețelor pe care le oferă. Site-ul ofera mai multe moduri pentru jucători de a plasa pariuri de la Live-în joc, pentru a propunerii pariuri și teasere. Au mers chiar un pas mai departe, iar acum oferă un serviciu de telefonie mobilă complet. Jucătorii se pot înscrie pentru site-ul mobil și să parieze pe echipele lor preferate de sport prin intermediul dispozitivului mobil! B365 acoperă următoarele piețe sportive: Fotbal american Fotbal australian Baschet Baseball Bowls Box / UFC Cricket Ciclism Pariuri Darts Fotbal galice Sport Golf ogari Curse de cai Curse Hochei pe gheață loto Sporturi cu motor Rugby League Rugby Snooker Fotbal Speciale Speedway înot Virtual Tennis Sporturi Volei Polo pe apă de iarnă Sport

B365 Suport

B365 are o echipă de experți de asistență pentru clienți, care sunt gata să răspundă la orice întrebări sau pentru a avea grijă de orice probleme jucătorii lor au. Suport se poate ajunge prin telefon sau e-mail, dar cea mai rapidă opțiune de sprijin ar trebui să fie live opțiunea de chat. Opțiunea de live chat pot fi găsite în partea dreaptă sus de pe pagina de start și jucătorii, pur și simplu faceți clic pe link-ul pentru a avea acces instant la un tehnician de asistență pentru clienți.

inel de sport de hochei

B365 Opțiuni de depunere

Există mai multe motive pentru care B365 a rămas în afaceri de jocuri de noroc on-line de mai mulți ani, dar unul dintre motivele pentru care au supraviețuit pentru că sunt un agent de pariuri sigure și sigure. Pariorii pot fi siguri că folosesc cele mai sigure opțiuni disponibile pentru tranzacțiile financiare, astfel încât membrii lor se pot simți în siguranță sau depozitare retragere de numerar în contul lor de jucător.

B365 revizuire generală Scor

În general, B365 este o alegere perfectă pentru oricine caută să parieze pe sporturi on-line. Site-ul are cel mai bun în promoții și bonusuri și oferă piețe pe o gamă largă de evenimente sportive. Ei au o mare reputație în industria jocurilor de noroc on-line și jucătorii se pot simți în siguranță a deveni un membru. Jucătorii primesc cel mai bun în suport pentru clienți și timpii de răspuns sunt unele dintre cele mai bune din industrie. Mai mult decât atât, dacă sunteți vreodată în căutarea de a se ramifica de sport au poker uimitoare și software-ul de casino online, pe care le puteți verifica afară și să se joace folosind fonduri din contul dvs. Sportsbook.