BetExplorer Informații și Recenzii

BetExplorer permite vizitatorilor naviga prin statistici pentru fotbal, hochei, baschet, handbal, volei si baseball. Odată ce ați terminat selectarea pariurile, puteți găsi cele mai bune cote, datorită sistemului de cote comparație, care procesează cote de pariuri de la 50+ pariuri. Puteți fie să găsiți cele mai bune cote pentru un pariu unic sau pentru pariuri multiple.

BetExplorer sporturi de ciclism

BetExplorer Caracteristici principale

La utilizatorii BetExplorer pot

 • Găsi tabele sportive, statistici, rezultate și program pentru cel putin 10 sezoane inapoi
 • Comparați cote de pariuri de la 50+ pariuri
 • Creați cupoane selectarea multe pariuri, ajutându-vă să găsiți cele mai înalte cote pentru multipli
 • Personalizarea lista de pariuri, sau să comutați cu ușurință între mai multe grupuri de pariuri (online, numai case de pariuri italiene etc.)
 • Afla ce alți utilizatori recomanda
 • Urmărește scorurile fotbal live și a primi alerte pentru evenimente selectate

BetExplorer are informații despre fotbal, baschet, hochei, handbal, volei și baseball.

Site-ul este usor de navigat. Un meniu de top permite utilizatorilor să selecteze acest sport, în timp ce o bara de meniu din stânga ajuta ne-a ales functia (rezultate, meciurile următoare, filtrul de cote, mișcările cote, selecția mea, favorite la cald, dungi, scoruri live)

Rezultate și meciuri Următorul

Aceste secțiuni prezintă rezultatele meciurilor recente și programul pentru următoarele meciuri, pentru sportul selectat. Rezultate obținute afișează în primul rând, rezultatele de la meciurile de ieri și se potrivește în primul rând următor arată meciurile de azi. Cu toate acestea, utilizatorii pot schimba data si a vedea meciurile mai mari, meciurile de azi și meciuri viitoare. De fapt, aceste secțiuni oferă rezultate din trecut, scoruri live, programe și cote (pentru evenimente viitoare), pe aceeași pagină.

In imagine următoare puteți vedea Alaska Aces a câștigat meciul cu Utah Grizzlies 4-3 la timp suplimentar, Kalter și Vipiteno sunt încă 0-0 la 10 minute după joc a început și Oshawa generalii vor juca împotriva North Bay Batalionul mai târziu în această zi.

Se poate observa că această pagină oferă, de asemenea, cotele pentru fiecare evenimente live și viitoare pentru o singură piață. Acesta arată cele mai bune cote pentru fiecare rezultat pe piața principală pentru sportul selectat.

Apoi, puteți selecta un anumit eveniment și veți putea compara cotele pe mai multe piețe.

comparație cote

După selectarea unui eveniment, se va putea compara cotele pe orice piață. Site-ul va afișa cote de la o mulțime de pariuri pentru piața principală, dar utilizatorii pot naviga pe orice altă piață (Peste / Sub, Handicap Asiatic, Egalitate niciun pariu, șansă dublă, etc). Dacă faceți clic pe mouse-ul peste orice cote, puteți vedea istoricul cotele pentru acest anumit rezultat.

Utilizatorii pot adăuga orice rezultat pe orice piață la “Selecții mele” (până la trei)

filtru de cote

Caracteristica filtrului de cote permite utilizatorilor să selecteze o listă de evenimente (pentru sportul selectat sau pentru toate sporturile), în cazul în care casele de pariuri oferă cote între două valori minime și maxime specifice. Valoarea minimă poate fi aleasă 1.00-5.00 (în 0,05 etape) și valoarea maximă poate varia de la 1,05 până la 5 (în 0,05 etape) sau 999. Evenimentele pot fi afișate pentru următoarele 2, 4, 7 sau 14 zile.

Utilizatorii nu pot alege pe piață. Piețele sunt oferite: 1X2 pentru fotbal, hochei și handbal, și acasă / departe de baschet, volei si baseball.

mișcări cote

Caracteristica Mișcările cote este un instrument de mare pentru a obține informații valoroase pentru a plasa pariurile. Această pagină prezintă picurătoare Cote și afișează cele mai recente tendințe ale pieței de pariuri. Coloana “picătură” în tabelul de cote indică procentul de picurătoare cote scad. Caseta evidențiată arată valoarea curentă pentru cotele picurătoare și atunci când utilizatorul trece peste acesta, pagina arată valoarea cotele inițiale.

Poți filtra situații pe care doriți să fie afișat, selectarea sport sau folosind un filtru interval de timp (ultimele 2 ore, ultimele 12 de ore, ultimele 24 de ore, ultimele 48 de ore sau nelimitat), data evenimentelor (astăzi, astăzi și mâine, următoarele 7 zile sau în orice moment), precum și numărul de pariuri în cazul în care cotele au scăzut (de la 30% la 70%). Pe parcursul examinării noastre “nelimitat” filtru interval de timp nu a funcționat.

sporturi inel cer

favoriții

Afla ce alți utilizatori pariază pe. “Hot favorite” facilitate vă oferă sugestii cu privire la pariurile populare din BetExplorer vizitatori, bazat pe utilizarea lor de site-ul BetExplorer.com. Acesta arată o listă de evenimente, precum și numărul de clicuri pe anumite cote, evidențiind cele cu cele mai multe clicuri.

dâre

Dâre este o caracteristică interesantă în cazul în care echipele cu dungi (victorii, remize, pierderi, etc.) sunt afișate, inclusiv numărul meciurilor din baleiaj și următoarele meciuri.

Există mai multe filtre, care pot fi folosite pentru a profita de această caracteristică, inclusiv:

 • victorii
 • atrage
 • pierderile
 • Nu există victorii
 • nr remize
 • Nu există pierderi
 • Cele mai bune / cele mai grave echipe (cele mai bune și cele mai rele puncte / raportul Jocuri)
 • Cel mai bun / Cel mai prost abatere (goluri / raportul Jocuri)
 • Cel mai bun / Cel mai prost apărare (goluri primite / Jocuri Ratio)
 • O / U 2.5 dungile (echipe cu peste 2.5 sau sub 2.5 dungi pe meciurile lor anterioare)
 • Cel mai bun / Cel mai prost O / U 2.5 echipe (Peste / Sub 2.5 meciuri / raportul Jocuri)

În unele zone depind de sportul selectat. În cazul în care este selectat de hochei, O / U modificări cu baleiaj la O / U 5.5, iar unele piețe dispar (cum ar fi se bazează pe baschet)

pachet de cărți pentru sporturi

Alte caracteristici

BetExplorer oferă alte caracteristici destul de comune pe alte site-uri, cum ar fi scoruri live, rezultate din trecut și clasamentul. Aceste instrumente sunt o completare bună de a avea toate informațiile de pe un singur site, cu toate că acestea nu sunt utile în ceea ce privește pariurile.