Casapariurilor știri și actualizări

Astăzi, Casapariurilor este cunoscut ca o reputație de încredere, site-ul de jocuri de noroc, datorită apartenenței lor extrem de respectat-BetOnline Group, dar acest lucru nu a fost întotdeauna cazul. Original Casapariurilor– sau ar trebui să spunem Sportsbetting.com – lansat in 1999. Pe parcursul primului deceniu în afaceri, on-line a fost notat sportsbook pentru a avea numeroase probleme de plată a compensațiilor și reclamațiile clienților. În 2012, BetOnline a achiziționat compania, luând în necunoștință de la 1,5 milioane de dolari în câștiguri înapoi la jucători.

După cum prima comanda de afaceri sub noua conducere, BetOnline a făcut-o misiune de a investiga cererile de plăți și nici un a lucrat cu sarguinta pentru a rezolva toate problemele permanente cu foști jucători. Acționarii au făcut o “necondiționată de garanție”, că viitorul Casapariurilor nu ar mai rezulta probleme de plată. Din moment ce noua sa proprietate, site-ul a devenit un far pentru pariuri sportive de înaltă calitate, pariuri curse de cai, poker online, și ca un cazinou online. Acest site continuă să fie un produs de sine stătător, dar a început să furnizeze servicii pentru clienți de top-notch și o operație de ansamblu mai lin, deoarece a schimbat mâinile.

despre Casapariurilor

Casapariurilor este o companie din Panama, infiintata in anul 2004. Acestea sunt una dintre cele mai mari, aflate în proprietate, în mod independent, entitățile internaționale de jocuri de noroc. Compania și-a extrem de mediatizat pentru abordarea sa unică de a relațiilor de consum și distracție de pariuri. Cel mai notabil, au stabilit pentru a fi primul pentru a plasa un pariu de la Mount Everest în 2009. La finalizarea pariului Base Camp 4, și fiind un câștigător, compania a donat ulterior 15.000 $ pentru diferite organizații de caritate ales de urmașii lor social media .

Casapariurilor are o reputație de spumant, cu relații foarte negative, minime, dintre care majoritatea au fost banal. De exemplu, unul dintre co-fondatorii, Joseph Fatone, a fost arestat sub acuzația bookmaking când a ajuns la Aeroportul Internațional Greater Rochester, cu $ 20.000 cash la persoana sa. El a pledat vinovat și nu a fost condamnat. Că sughiț deoparte, compania și-a menținut o reputație profesională pentru a avea practicile etice de afaceri si tratarea jucatori bine.

Cine poate juca

Casapariurilor acceptă jucători din cele mai multe țări, inclusiv Statele Unite ale Americii. În prezent, există doar un număr mic de țări, care sunt restricționate de la deschiderea conturilor la acest site.

CasaPariurilor bate cotele de fotbal de pe

Care licente acest site pentru jocurile de noroc on-line?

Acest site este licențiat prin Consiliul de Control Gaming al Guvernului Panama. Această competență de licențiere este relativ mică. Este atractiv pentru site-urile de pariuri online, deoarece există o intervenție guvernamentală minimă în procesul de operațiuni. Țara este, de asemenea, cunoscut pentru primire de operatiuni bancare asociate cu site-uri de jocuri de noroc. Junta de Control al Juegos (Gaming Control Board) a fost fondată în 2002 și a emis prima licență în eGaming 2003. Toate site-urile licențiate prin intermediul acestei agenții sunt testate pentru corectitudine de către un consiliu numit terț facilitate de testare.

Bancare Cu Casapariurilor

Jucătorii vor găsi unul dintre cel mai mare număr de opțiuni bancare în jurul valorii de, la acest site. Societatea acceptă depozite și plăți pe carduri de credit majore, o varietate de opțiuni eWallet, și chiar Bitcoin.

jucători de poker

Bonus de bun venit

Jucătorii noi sunt eligibili pentru Play Free Bonus de bun venit de 50% până la 500 $, care poate fi folosit la prima depunere la Casapariurilor. Utilizați codul de bonus SB50 pentru a valorifica această ofertă cu privire la orice depunere de calificare de $ 25 sau mai mult. Depozitele făcute de Skrill, Neteller, și carte la carte nu sunt eligibile pentru această promoție. Bonusul de joc liber poate fi utilizat numai în sportsbook și are o cerință în caz de răsturnare a 8x. Jucătorii sunt în imposibilitatea de a efectua trageri timp de 30 de zile, atunci când susțin această recompensă.

Ofertele Casapariurilor

Jucătorii care se înscriu pentru un cont cu această companie va găsi o platformă de bine rotunjite, care oferă poker, un cazinou online și pariuri sportive. În timp ce site-ul este în primul rând cunoscut pentru produsul său pilot – pariuri – încă aduce o mulțime de entuziasm în alte arene sale. Toate ofertele de a folosi propriile lor software-ul de top-of-the-line și oferă promoții unice și bonusuri pentru a se adapta la baza tot mai mare jucător.

meci de snooker în direct

Casapariurilor Sportsbook

Ia stabili dumneavoastră joc zi, atunci când alegeți din pariuri de pre-joc, pariuri live, pariuri sau mobil. Casapariurilor a fost recunoscut de pariuri sportive de Cover.com, Yahoo Sports și National Football League Post și alte mass-media de conducere. Noii jucători pot intra în acțiune, cu un joc gratuit de 50 $ și 25% bonus de re-depozit – pentru viață.