Cele mai recente Winner Revizuire

Winner: Introducere

Următoarea este o revizuire aprofundată a Winner agenția de pariuri. Această opinie se referă la istoria, caracteristicile, interfata, sport si piete de curse, upsides și dezavantaje ale serviciului.

Această opinie face parte din secțiunea noastră cuprinzătoare Bookmaker Reviews. Pagina de pariuri Agenții oferă informații și comentarii pentru alte agenții de pariuri sportive, care sunt potrivite pentru australieni. Următoarele detalii sunt actualizate periodic pentru a le menține la zi.

Istoric, Locul de amplasare și de licență

Winner a lansat cazinoul său on-line în 2009, care este condus de popular software-ul PlayTech. Acestea oferă, de asemenea, on-line poker ca parte a rețelei iPoker. Winner sportsbook a fost lansat în 2013 și este, de asemenea, condus de software-ul PlayTech. Pentru cele mai bune din cunoștințele noastre cote Winner și piețele sunt identice cu cele de la Titan Bet, care se utilizează, de asemenea, PlayTech.

Câștigătorul este licențiat de către Antigua și Barbuda Financial Services Comisia de Reglementare (Regular aplicabil pentru clienții din Australia), precum și de către Comisia de Jocuri Kahnawake în Canada. Castigatorul brandului este deținut și operat de către Redfinger Trading Limited în timp ce licențele sale de jocuri de noroc sunt înregistrate în conformitate cu Zirconiu Gaming Limited.

Winner este un partener oficial al clubului englez de fotbal West Ham United.

Sporturi de fotbal pariuri în Winner

Interfață de pariuri și site-ul Layout

Winner utilizează omniprezente aspectul cu trei coloane, cu sport listate pe partea stângă, piețele și cotele în centru și biletul de pariuri de pe dreapta.

Atunci când este selectat un sport pagina este reîncărcată cu o listă de ligi pentru că sportul afișat în coloana din stânga și celelalte elemente ce vor apărea pentru că sportul afișat în centru.

Coloana din mijloc se afișează corpuri viitoare cu o listă concisă a piețelor de pariuri (Winner, handicap, scor total, etc.) în partea de sus. Selectarea unei piețe de pariuri reîncarcă pentru a arăta corpuri de cote pentru piața aleasă. Pictogramele sunt afișate în partea dreaptă a fiecărui corp de a furniza link-uri rapide la statistici și toate piețele pentru un anumit joc.

Biletul de pariuri este actualizată în mod dinamic, atunci când sunt făcute selecții. Selecțiile rămân evidențiate în zona de cote de afișare pentru a face mai ușor pentru a vedea ceea ce a fost deja adăugat la biletul de pariuri. Opțiunile multiple de pariuri (duble, triple, 4 pliuri etc.) sunt afișate în biletul în cazul în care se adaugă mai mult de o selecție eligibilă. O caracteristică interfața are ca multe altele nu este o opțiune bancher. Daca doriti sa plasati multipli exotice puteți selecta “bancherilor“, adică selecțiile pe care doriți să le includeți în fiecare permutare pariu multiplu. Acest lucru poate reduce foarte mult numărul de pariuri necesare pentru picior mai mari multipli exotice.

În general, interfața este excelent. Puteti gasi piete rapid si biletul de pariuri are toate funcționalitățile pe care le-ar putea cere.

fotbal de pariuri

Bonusuri și promoții

Winner are un bonus de bun venit mare de 200% pentru clienti internationali: pariezi 10 £ si primi 20 £, și veți obține o mulțime de alte oferte. clienții din Marea Britanie beneficiaza de o oferta de bun venit fantastic de £ 200 (100%). Suma de depozit trebuie să fie pariat de 8 ori pe cote de peste 2.00 (fără handicapuri asiatice sau linia de poartă), în 14 zile de la acordarea bonusului. Există, de asemenea, o mare parte din promoții care sunt îmbunătățite și actualizate în mod constant.

Primul bonus de depozit este disponibil pentru clienții din Marea Britanie, Grecia, Germania, Spania, Suedia, Finlanda și Rusia. Clienții care depunerea prin Moneybookers sau Neteller nu sunt eligibile pentru bonus.

Cote, acoperire pariuri, pariuri live, pariuri mobile

Winner are cote echitabile, marjele lor sunt un pic mai bine decât media. Acoperirea de pariuri este fantastic, cu practic fiecare sport, toate piețele majore și piețele cele mai mici fiind prezente în oferta lor. Evenimentele majore de fotbal aveți aproximativ 100 de opțiuni de pariere, inclusiv handicapuri asiatice, deși în cele minore și pe alte sporturi opțiunile de pariere sunt limitate. Toate în toate, puteți găsi destul de mult orice eveniment pe care doriți, și puteți paria pe ea la cote echitabile, astfel încât un mare plus pentru Winner în acest departament. Veți fi întâmpinat cu un format de cote fracționare, dar se poate schimba imediat din partea dreaptă sus a site-ului (zecimal, formate fracționare și americane sunt disponibile).

pariuri de baseball

Platforma de pariuri live este frumos, ușor de utilizat și receptiv, layout-ul de pariuri live este bine structurat astfel încât să puteți acționa rapid și în timp real. Pe de dezavantaj nu există nici un live streaming. Winner face parțial pentru acest lucru cu servicii extinse comentarii și livescore audio.

În ceea ce privește pariurile mobile este în cauză, acesta este unul dintre punctele forte Winner`s. Software-ul de pariuri mobil este de top-notch, ușor de utilizat, receptiv și rapid. Totul este formatat, astfel încât să puteți paria rapid și eficient. Indiferent dacă este vorba de pariuri live sau de pariuri normale, totul este ușor de făcut pe platforma lor mobil.