Excelbet Revizuirea sportive, Casino și Poker

Excelbet, iar compania lor anterioare mamă Bodog, a fost în industria de pariuri off-shore de peste douăzeci de ani. Camera oferă un cazinou online, alimentat de la Real Time Gaming (RTG) și titluri BetSoft, în plus față de ofertele lor de pariuri sportive.
Excelbet este exclusiv pentru clienții din SUA pe bază, și a fost înființată în decembrie 2011, după ieșirea Bodog de pariuri din SUA pe piețele. Casa de pariuri on-line este deținută de Morris Mohawk Gaming Group și este licențiată și reglementată de către Comisia de Jocuri Kahnawake.

Ce ne place despre Excelbet

Excelbet și site-ul lor sora Bodog sunt branduri foarte respectabile. Ei au plătit întotdeauna câștigătorii. Atunci când prelucrarea devine greu in SUA, ei sunt rapid să recunoască acest lucru și notați timpul de procesare realiste. Unul dintre punctele forte ale site-ului, deși, sunt plățile lor rapide. Jucatorii care solicita Western Union vor primi plata în termen de 1-3 zile, cu toate că există o taxă de 10% pentru acest serviciu accelerate. Excelbet oferă chiar și o verificare gratuită, restituire card de credit, card de debit sau transfer bancar de retragere în fiecare lună.
Ei au fost una dintre cele mai sigure site-uri și consistente pentru jucătorii americani, iar tranziția lor de la Bodog la Excelbet a fost făcut perfect. și opțiuni de plată a pariurilor sportive lor nu au ratat o bataie. În cazul în care jucătorii au vreodată o problemă Excelbet are suport telefonic de 24 de ore pe zi, personal de către o echipă foarte instruit și cu experiență de reprezentanții serviciului.
Ei încearcă să răspundă la pariorilor de agrement (care au pariat în primul rând favorite), astfel încât acestea oferă de obicei linii underdog excelente. cotele lor teaser sunt, de asemenea, peste medie și oferă o listă mare de piețe de pariuri. Primii deponenți vor primi, de asemenea, o reducere de 45% bonus Pariu gratuit la prima depunere de până la 200 $. Acest bonus vine cu o rasturnare 3x generos.

câștigător care pariază pe Excelbet

Ceea ce nu ne place despre Excelbet

În primul rând, ei percepe o taxă de 4,9 la sută, la toate depozitele de card de credit, care este metoda principală pe care clienții îl utilizează pentru depozite. Cu toate că acest lucru nu s-ar putea suna ca de mult, se adaugă în sus și este un cost ascuns, care jucătorii uita despre. Rareori alte case de pariuri percepe o taxă pentru depozitele de credit sau de debit.

Cu toate acestea au o multime de linii de underdog, pariorilor nu pot găsi cele mai bune cote dacă urmează ceea ce a fost puternic pariat de către public. Din acest motiv, vă sugerăm asocierea Excelbet cu o alta casa de pariuri, cum ar fi 5Dimes.

Excelbet este de fapt o carte destul de conservatoare care țintește low-limită de agrement cazino și jucători de pariuri sportive. Din acest motiv, limitele lor nu sunt deosebit de mari în comparație cu alte site-uri off-shore sau chiar case de pariuri locale. De asemenea, ei vor restricționa jucătorii care au demonstrat o capacitate de a le bate în mod consecvent.

A existat vreodată un scandal la Excelbet?

În luna februarie 2012, Departamentul de Justiție al SUA acuzat Bodog și Calvin Ayre cu jocuri de noroc ilegale. La acel moment, numele de domeniu Bodog.com a fost capturat. Cu toate acestea, Bodog ea a râs off și site-urile de jocuri de noroc nu au ratat o bataie. Numele de domeniu a fost schimbat la Bodog.eu, și în ziua de azi, nici una dintre părți acuzate au fost localizate de către autoritățile din SUA.

poziția sfidătoare Ayre față de guvernul Statelor Unite, eventual, face Excelbet o țintă de către guvernul federal pentru posibile încălcări UIGEA. Cu toate că nu este proprietarul de hârtie al Excelbet sau societatea lor mamă, el încă mai poate fi implicată în operațiune într-o anumită formă. Nimeni nu știe cu adevărat. Federalii sunt încă cu siguranță îl caută.

Ayre a fost unul dintre cei mai fugari urmăriți de pe lista de top zece Securitys la un moment dat, și este în prezent căutat pentru execută o afacere de jocuri de noroc și spălare de bani ilegale. În timp ce toate acestea este gravă în sine, aceasta nu afectează operațiunile de zi cu zi, la Excelbet. Este încă un site sigur și securizat pentru a plasa pariuri sportive.

bărbați joc de cazino

Depunere de la Excelbet

Opțiunile de depozit Excelbet includ Western Union, MoneyGram, carduri de credit, și sârmă banca. Excelbet va acoperi taxele de Western Union și MoneyGram pentru depozite de 100 $ sau mai mult. Bitcoin a fost introdus martie 2016.

Cum de a se retrage de la Excelbet

Opțiunile de retragere includ cec prin curier, Western Union, MoneyGram, card de debit, restituire card de credit și transfer bancar. Western Union și MoneyGram nu sunt disponibile pentru toți jucătorii. Cei mai mulți jucători care au această opțiune disponibilă, de asemenea, depuse de această opțiune. Excelbet oferă jucătorilor din S.U.A. pot primi o verificare gratuită, restituire card de credit sau transfer bancar pe lună. Transferurile suplimentare sunt de 25 $. Transferurile de numerar au o taxă de aproximativ 5% din transferul. Bitcoin este disponibil ca opțiune de retragere, în cantități de până la 1.000 $.

Piete de pariuri

Cele mai multe dintre piețele de pariuri Excelbet sunt centrate pe cele patru mari ligi din America de Nord sportive: NFL, NBA, MLB si NHL. Acestea fiind spuse, colegiu de fotbal și de baschet au o mulțime de piețe, de asemenea. Cu toate acestea satisface numai la pariorilor din SUA, ei au o listă surprinzător de mare de pe piețele externe, cele mai predominante fiind de fotbal. Jucătorii pot paria pe cele mai multe ligi interne din Europa și mulți din America Latină, precum și concursuri internaționale. Alte sporturi disponibile includ tenis, arte martiale mixte, box, rugby, cricket, darts, curse de cai și snooker. Acestea oferă, de asemenea, piețele de divertisment și politică.

Jucătorii vor găsi o listă extinsă de opțiuni de pariuri disponibile pentru fiecare sport, inclusiv standard de părți și totalurile pariurilor, împreună cu Parlays, teasere, în cazul în care și pariurile inversă, și multe altele.

Contracte futures și piețele sunt de asemenea disponibile ope- pentru doar despre fiecare sport, dar sunt mult mai extinse pentru fotbal, baseball, hochei și baschet. piețele sunt deosebit de mari Proposition pentru NFL; Excelbet are peste o duzină de echipă și popi jucător pentru fiecare joc și chiar mai mult pentru concursuri de maximă audiență.

a te distra

În cele din urmă, pariuri live sau pariuri în joc este disponibil pe scară largă – nu doar pe sporturile americane, dar de fotbal internațional și alte concursuri. Excelbet ofera una dintre cele mai bune platforme de pariuri în direct pe piața americană.