Prezentare generală Sportsbook Ponturi bune

Privire de ansamblu opinie Ponturi bune

Ponturi bune – este un relativ nou site care a devenit rapid o destinație populară pentru player-ul din SUA care caută o experiență de jocuri de noroc de jur împrejur. Cu o ofertă impresionantă de pariuri sportive, curse de cai și un cazinou, acesta este un ghișeu unic pentru toate nevoile dvs. de pariere. Cu promoții noi și inovatoare, linii de zi cu zi de pariuri sportive și de acțiune cu privire la toate marile curse de cai, Ponturi bune – este un site în creștere.

Pariuri sportive, Acoperire

Atunci când introduceți mai întâi secțiunea sportivă a site-ului sunt îndeplinite cu o pagină care conține ambele promoții și linkuri către marile evenimente ale zilei. Partea stanga a paginii oferă un meniu de linii, cu legături către o gamă largă de sporturi. Primele trei link-uri sunt pentru pariurile speciale, evenimente live astăzi și de evenimente live viitoare. NFL, Major League Baseball, NBA și NHL sunt toate acoperite în mod cuprinzător, precum și o secțiune de fotbal a site-ului. Tenis, golf, Curse auto, Box si MMA fiecare au propria lor secțiune, precum și sport colegiu și WNBA. Gama de sport este bun, iar site-ul este specializat în cele mai populare tipuri de piață, cum ar fi spread-uri și linii de bani.

Ponturi bune - la turneu de poker

Ponturi bune – Prezentare, Feel și usability

Primul lucru pe care veți observa la intrarea pe site-ul este proaspăt aspect, vibrant pe site. Schema de culoare portocalie și albastru funcționează bine, iar site-ul conține suficiente informații, fără a mai simți prea aglomerat. Navigare între zonele site-ului este foarte simplu, și puteți comuta cu ușurință între fete / totaluri, Parlays și If-pariuri în fiecare secțiune.

Depuneri și retrageri: Ponturi bune

Ponturi bune – oferă o gamă largă de opțiuni de depunere. American Express, Visa si Bitcoin toate acestea pot fi utilizate fără comisioane, iar conturile vor fi finanțate imediat. numerar direct și rapid de numerar sunt, de asemenea, opțiuni. Acestea s-ar putea veni cu comisioane – cu toate acestea, site-ul va include toate taxele atunci când se face un depozit de 150 $ sau mai mult.

Metoda de retragere mai populare este prin transfer bancar, care poartă o taxă de 50 $. Această metodă poate fi utilizată pentru o retragere minimă de 100 $ și va dura aproximativ 5-7 zile lucrătoare. Un cec, numerar și rapid de numerar directe sunt, de asemenea, opțiuni de retragere. Taxele de pot varia pentru toate metodele de retragere, deci verificați termenii și condițiile site-uri pentru detalii. Plățile gratuite Bitcoin sunt acum disponibile.

atribuire Ponturi bune

Ponturi bune – De ce ai folosi site-ul?

Sunt renumite Ponturi pentru bune, oferind o gama larga de sporturi de clasă de top, și cote excelente în comparație cu alte site-uri din industrie. Cu o secțiune de curse de cai dedicat, ele oferă mai multe opțiuni decât multe cărți de sport, precum și cu posibilitatea de a juca la cazinoul, aveți toate opțiunile de pariuri într-un singur bankroll la îndemână. Ponturi bune – oferă de asemenea o aplicație mobilă pentru iPhone, Android, Blackberry și Nokia pentru pariuri pe drum. Site-ul are o rețea de suport excelent, cu serviciul de live chat fiind consulti rapid, ușor și foarte.

Ponturi bune – Caracteristici speciale

O promovare care va apela la mai multe pariorilor sportive este promovarea echipei favorit – o idee inovatoare și foarte popular. Aici vei alege două NFL și NCAA echipele preferate de fotbal și două NBA și NCAA echipele favorite de baschet. Pentru toate pariurile pe aceste părți pe tot parcursul sezonului regulat vei câștiga un punct pentru echipa ta la baschet și o jumătate de punct pentru echipele de fotbal preferate.

Concluziile noastre Ponturi bune

Site-ul este un jucator mai nou, dar este de a face pasi mari spre partea de sus a industriei. Aceștia dobândesc acest lucru cu mare lor de prețuri, bonusuri excelente și promoții generoase și largi. Adăugați la acest serviciu de relații cu clienții și sunteți în căutarea la un site care este greu să nu recomande.

conduci motocicleta mea