Mozzartbet Reputație Review și Cote

Mozzartbet oferă cele mai bune cote de pariuri pe piețele pe care operează. Acest lucru este posibil de către echipa noastră de statisticieni respectate, matematicieni, specialiști IT, precum și persoanele care se dedau în sport. Ne-am câștigat experiența noastră în crearea de cote de pariuri de ani. Relația noastră corectă și deschisă cu clienții, de asemenea, a contribuit la această realizare.

Noi oferim aproximativ 10.000 de cote de înaltă calitate, de peste 500 de evenimente pe zi, inclusiv în jur de 75 de oferte speciale si mai mult de 240 de sub-jocuri pentru toate sporturile cu 114 oferte speciale pentru fotbal (de exemplu, prima lovitură de pedeapsă, prima carte de yelow pe meci …). pariuri live este o parte din oferta noastră regulată.

Sistemul de birouri de pariuri teritorially dispersate este proiectat să funcționeze în mod fiabil, fără corecții suplimentare de pariuri și defecțiuni în condițiile infrastructurii de telecomunicații nedezvoltate pe teritoriul de acoperire.

Mozzartbet: Istorie

Activitatea principală a lui Mozzartbet este organizarea de pariuri sportive, cote de producție și de punere în aplicare a software-ului de sprijin însoțitor. Fondată în 2000, Mozzartbet a deschis peste 340 de fabrici de pariuri în toată Serbia, iar în 2006, a extins activitățile lor în România, Republica Srpska și Macedonia, cu mai mult de 450 de locații cu totul.

Provocarea

Mozzartbet oferă pariuri pe 500 de evenimente pe zi. Dar, baza lor de date de producție nu a putut genera rapoarte pentru a evalua modul în care afacerea a fost făcut. Ei au decis să construiască un depozit de date pentru a menține curate de date și de a genera rapoarte rapid – și este nevoie de tehnologie care ar putea accepta date din surse de baze de date multiple, inclusiv pariuri și informații financiare.

pariuri jocuri de cărți de pe Mozzart

Merge cu un câștigător

Mozzartbet a testat mai multe soluții de depozitare a datelor și a găsit serverul IQ SAP Sybase livrat de fapt, rapoarte de 10 ori mai rapid decât următoarea cea mai bună soluție. De asemenea, au descoperit ca, au adaugat mai multe date și ca mai mulți utilizatori au accesat sistemul, decalajul de timp dintre SAP Sybase IQ si alte tehnologii a crescut și mai mare.

Un partener de model

partener local MD & Sybase PROFY transformat procesele de pariuri complexe Mozzartbet lui într-un model multidimensional care să acopere toate cererile de analiză și raportare. SAP Sybase PowerDesigner le-a permis să construiască în mod eficient depozitul de date IQ-ul SAP si Sybase face mai ușor pentru a adăuga noi rapoarte. Mozzartbet poate vedea acum exact ce se întâmplă cu datele lor.

pierdem bani la cazino

Beneficii

raportare mai rapidă, rezultate mai bune: După implementarea de soluții SAP, Mozzartbet poate procesa 10 milioane de bilete de pariuri și 140 de milioane de rânduri de date în fiecare lună. Ei se bucură de raportare de 7 ori mai repede, și poate analiza 50.000 de zi cu zi jocuri sportive de pariuri in timp real. Un alt beneficiu: ele se confruntă cu o creștere de 45% în Balcanii de Vest.

alerga simplă

Se plătește pentru a ști: Soluția SAP asigură utilizatorii Mozzartbet nu văd niciodată probleme de performanță, indiferent de modul în care utilizatorii simultan există. SAP Sybase IQ și SAP Sybase Power Designer au devenit, de asemenea preferate ale echipei de cercetare și dezvoltare a lui Mozzartbet, deoarece acestea pot crea acum rapoarte care arată exact în cazul în care acestea sunt de luare sau de a pierde bani.

ma uit la curse de cai

Înainte de călătorie

Piețe noi, noi servicii: Acum, că Mozzartbet vede cât de mult informatiile pe care le pot obține prin raportare, acestea sunt crearea și utilizarea pentru mai multe tipuri de rapoarte. Și cu ajutorul SAP Sybase IQ, Mozzartbet a construit un astfel de depozit eficient acum ei intenționează să intre pe noi piețe și se gândesc la noi servicii pe care le pot dezvolta pentru industria jocurilor de noroc.