PariuriCSGo Revizuire și rapoarte Statistici

PariuriCSGo Istoric, Locul de amplasare și de licență

PariuriCSGo se bazează în Marea Britanie și a obținut o licență australian în 2012. Pentru utilizatorii australian, produsele sunt PariuriCSGo de pariuri sportive acum este licențiată și reglementată de către Comisia Racing Northern Territory, spre deosebire de jocurile de noroc Comisiei din Marea Britanie. PariuriCSGo oferă sportive online și pariuri curse, cazino, jocuri, poker și bingo.

pariuricsgo bjocuri și cărți dee

Cu toate acestea, din cauza licenței australian PariuriCSGo lui, cazino, jocuri, poker, bingo și on-line in-play servicii nu sunt disponibile pentru australieni. Pentru clienții din afara Australiei aceste operațiuni sunt licențiate și reglementate de guvernul din Gibraltar. PariuriCSGo este unul dintre serviciile din lume de jocuri de noroc online, lider, cu peste 7 milioane de clienti din 200 de tari. Compania are peste 1.900 de oameni si este al 7-lea cel mai mare company.1 privat din Marea Britanie, 2

Din cauza licenței australian PariuriCSGo, aceasta nu poate oferi în joc (aka trăi, sau pe termen), pariuri online. clienții din Australia trebuie să sune în a paria live. Cei care sunt interesați în on-line de pariuri in-play ar trebui să verificați sondajul nostru de furnizori online de pariuri in-play.

muta PariuriCSGo lui în Australia, vine cu avantajele sale. POLi este susținut ca o metodă de depunere și de retragere minimă de conturi bancare a scăzut de la 200 $ la 20 $. În plus, transferurile bancare sunt realizate dintr-un cont bancar australian, ceea ce înseamnă că a evita taxele de transfer internațional și transferurile iau 2-4 zile pentru a goli în loc de 7-10 zile.

Interfață de pariuri și site-ul Layout

Interfața PariuriCSGo este, fără îndoială, cel mai bun l-am văzut vreodată. În loc să utilizeze standardul HTML, întregul site-ul este condus Flash. Acest lucru facilitează o gamă extraordinară de caracteristici interactive.

Coloana din stânga are panoul de navigare de sport omniprezente. Cu toate acestea, spre deosebire de cele mai multe case de pariuri, cadrul de navigare nu încarcă subcategorii. In schimb, atunci când selectați un sport din ligile disponibile sunt afișate în coloana centrală. apoi selectați ligi pe care doriți să le vizualizați. Această caracteristică este mare atunci când doriți să vizualizați numeroase ligi dintr-o dată, dar durează mai mult decât o picătură tipic meniu în jos, dacă sunteți doar în căutarea în sus o piață. In prezent, nu puteți afișa cote pentru diferite sporturi, în același timp.

îmbrățișări unire grup

Atunci când vizualizați cotele puteți face clic pe pictograma >> pentru a vizualiza piețe suplimentare de pariuri pentru dispozitivul de fixare selectat. Șansele suplimentare sunt afișate în mod dinamic pe aceeași pagină pentru a vă salva de la reîncărcările inutile pagină.

Atunci când vizualizați cote puteți să faceți clic pe o pictogramă de statistici pentru a vizualiza ghidul formularului pentru participanți. Aceasta lansează o fereastra de statistici care oferă o multitudine de date de formular și istoricul de prindere pentru cele două părți.

Dacă vizualizați ghidul pentru două echipe de fotbal, aveți acces și la matricea de masă liga și rezultatele pentru întreaga liga, să nu mai vorbim de o listă completă program, sub formă de tabel, ghid de jucători, statisticile echipei si multe altele. Meniul de navigare Statisticile vă permite să vizualizați ghiduri de formulare pe o alte sporturi in timp ce esti acolo.

Biletul de pariuri funcționează la fel ca un coș de cumpărături on-line. Este afișată în dreapta a ecranului cote și se menține pe măsură ce navigați în jurul site-ului. profitul net este calculat și afișat automat pe măsură ce suma de intrare miza. Acest lucru este în contrast cu cele mai multe case de pariuri din Australia, care afișează profit total, mai degrabă decât profitul net pentru fiecare selecție.

Alunecarea dispune de un panou “Opțiuni pariu multiplu”, care atunci când este selectat se afișează numeroase combinații de multibets folosind elemente in talonul de pariuri. Multi fani pariuri vor aprecia funcționalitatea, cu Trixie, Yankee, Super Yankee, Heinz, etc, disponibile.

Marja de Bookmaker

În cel mai recent sondaj nostru marja de pariuri, PariuriCSGo a avut o marjă medie de pariuri de 4,8%, ceea ce este puțin sub media sondajului de 4,9%. Din perspectiva unei pariorul a lui, cea mai mică marjă, cu atât mai bine.

Piețele sportive

PariuriCSGo oferă o gamă fantastică de piețe sportive. Având în vedere faptul că este bazat în Marea Britanie, nu este de nici o surpriză faptul că fotbalul (fotbal) este puternic acoperit, practic în fiecare liga satisfăcute. Cele mai populare sporturi australiene sunt toate prezente. Ca urmare a muta PariuriCSGo lui în Australia, selecția de pariuri sportive australian a prins cu cele mai importante case de pariuri din Australia. Lățimea de sporturi internaționale care fac eclipsează practic fiecare serviciu australian.

Cursa de cai

Cei care se bucura de pariuri pe ambele evenimente de curse locale și internaționale vor aprecia o acoperire de curse cuprinzatoare PariuriCSGo lui. Curse de cai, ogarilor si curse ham sunt disponibile în trei categorii: Marea Britanie și Irlanda, International, și Australia. Ca urmare a expansiunii PariuriCSGo lui în Australia, ofertele de pe piețele de curse australian s-au îmbunătățit din vedere. Curse de locații în întreaga țară sunt oferite în fiecare zi, iar piețele sunt disponibile pentru puse anterior evenimentele majore din Australia.

oamenii se bucură de spectacol

Pariuri multiple pe același Meci

Cu cele mai multe case de pariuri pe care nu se poate crea un sistem multi pariu folosind selecții din același dispozitivul de fixare. În general, pariurile multiple nu sunt acceptate în cazul în care rezultatul unuia dintre evenimentele alese afectează rezultatul alteia. Aceste rezultate sunt conectate numite situații neprevăzute legate. Multe pariorii ar dori abilitatea de a crea mai multe pariuri folosind evenimente în același fixare, și PariuriCSGo oferă o soluție alternativă oferind pariuri simple care să includă mai mult de un eveniment într-un dispozitiv. Mai jos este o captură de ecran a opțiunilor Scorecast pentru un corp între Manchester United și Benfica.

Prin utilizarea drop-down meniuri puteți selecta un rezultat jucător și jocul de alegerea ta. Șansele de pe dreapta sunt actualizate automat atunci când faceți selecțiile dorite.

Aceste pariuri simple sunt, în esență pariuri multiple două picioare. De exemplu, oricând Scorecast de mai sus este pentru Rooney să înscrie un gol și pentru Manchester United să câștige cu 2-0, la cote 14.00.

Pariuri sportive live

PariuriCSGo nu mai oferă pariuri live on-line pentru clienții australieni. Australienii trebuie să sune în a paria live. Acest lucru din cauza licenței Sportsbook PariuriCSGo în Teritoriul de Nord. În conformitate cu Legea privind jocurile de noroc interactive, casele de pariuri nu ar trebui să ofere pariuri live on-line la australieni. Rețineți că aderarea la Actul este responsabilitatea operatorilor de jocuri de noroc și nu australienii individuale. Aceasta nu este o ofensă pentru locuitorii din Australia pentru a paria în direct “în joc” online.3 Cei care sunt interesați în online-play ar trebui să verificați pariurile la sondajul nostru de furnizori online de pariuri in-play.

PariuriCSGo oferă cele mai bune servicii de pariuri în play de orice casa de pariuri australian licențiat. O mare selecție de sporturi sunt oferite in-play, cu multe dintre aceste sporturi, însoțite de feed-uri video live, de multe ori cu comentarii. Nu e nimic pentru a opri pariorii autentifice pur și simplu pentru a vizualiza aceste fluxuri, atunci când acest sport nu este difuzat la televiziunea locală. Pentru a beneficia de acces la fluxurile la care au nevoie doar de un sold cont non-zero sau un pariu restant. Acest lucru face ca PariuriCSGo un mod accesibil de a viziona online sport. Exemple de sport și ligile acoperite sunt Scottish Premier League fotbal, Campionatul de fotbal englez, fotbal din America de Sud, WTA și ATP evenimente de tenis, squash, volei, tenis de masă și badminton.

Rezumat și concluzii

expansiunea PariuriCSGo lui în Australia, va fi o mare durere de cap pentru casele de pariuri locale. PariuriCSGo a fost întotdeauna principala noastră a serviciilor internaționale. Acesta oferă o gamă largă de caracteristici și un top al liniei, interfața bazată pe Flash. Utilizarea serviciului din Australia este mai convenabil decât oricând. conturi dolar australian au fost acceptate de ani de zile, dar o gamă mai largă de opțiuni de depozit sunt oferite acum că PariuriCSGo este licențiat în Australia. Selecțiile de pariuri pentru LNR și AFL s-au îmbunătățit, de asemenea, la fel ca și selecția pentru curse australian.

Furnizarea de frecvente video live feed-uri și în profunzime statisticile echipei este fantastic, iar cu un pariu minim de $ 0,25, PariuriCSGo va apela la pariorii mici de timp. Serviciul pariuri live PariuriCSGo este cel mai bun l-am văzut. E doar o rușine clienții australian poate doar trăi un pariu prin telefon. În general, PariuriCSGo este un serviciu fantastic. În cazul în care Guvernul australian ridică interdicția de pariuri live online, PariuriCSGo va deveni etalonul pentru a paria la-play în Australia.