PariuriX Reputație opinie

Editori Nota personală – mă simt total încrezător cu bankroll-ul meu la PariuriX. Cunoscut pentru plăți consistente, de linii foarte competitive care vin mai devreme și a personalului de sprijin, care are grijă de pariorilor am încredere că veți avea o experiență pozitivă de pariuri de la PariuriX. Este o forță majoră în off-shore de afaceri de pariuri sportive.

Multe pariuri on-line nu va face liniile lor până la oddsmakersau lansat propriile lor numere. Sale ceea ce s-ar putea numi un Sportsbook de mare volum, cu doar cât mai mulți clienți care fac pariuri de mare dolar ca micro-mize. PariuriX are reputația de a fi acasă pentru pariorilor sportive profesioniste.

Potrivit site-ul lor, PariuriX ei înșiși nu se mandreste cu faptul ca orice afacere de cotitură în jos, chiar și după ce un client are o intindere de noroc, așa cum se întâmplă adesea cu cărți off-shore. PariuriX a existat din off-shore de sport a fost parierii inventat. Pentru a pus fără menajamente, este una dintre cele mai respectate grupuri de pariuri sportive din lume.

Noul bonus cont la PariuriX este, începând din acest scris, un depozit de 20% meci în valoare de până la 500 $. Acesta este un bonus destul de comună la PariuriX, deși acestea se rotesc promoțiile în și pe tot parcursul anului. O cerință de pariere doar 5x face bonus cash la relativ ușor de a câștiga.

PariuriX oferă o întreagă serie de bonusuri de reîncărcare pentru clienții adăugarea de bani la conturile existente. Bonusurile de pe reîncărcările sunt întotdeauna mai mici, ca din acest scris, doar 10% până la 300 $, dar, de asemenea, vine cu o cerință de pariere mai mic de doar 3x. Această cerință dimensiune de pariere înseamnă că ar putea câștiga $ 200 de masini pariaza doar 1.600 $ pe sporturile preferate.

Alte promoții se rotesc în și în afara graficului, în funcție de sezon. De exemplu, chiar acum PariuriX oferă clienților o reducere de pariere 8% pariuri cai Internet. Site-ul oferă, de asemenea, un program de recompensă în bani înapoi, în funcție de suma pe care pariați, plătit câțiva dolari, la un moment dat de fiecare dată când te întâlnești o cerință de pariuri.

joc lacrosse PariuriX

PariuriX sportive pariuri pentru

Cele mai multe dintre opțiunile de pariere sportive la PariuriX.com sunt profesionale și colegial de sport american. Asta pentru că o bună bucată din activitatea lor provine din America de Nord. Colegiu de fotbal și de baschet sunt o mare parte din activitatea lor, dar acest lucru este de baseball profesionist, baschet, tenis, hochei, sporturile cu motor, fotbal, și chiar handbal și volei. sporturi mai obscure sunt disponibile în anumite perioade ale anului, așa cum este Jocurile Olimpice de pariuri în anii olimpici. Varietatea de sporturi disponibile pentru pariuri la PariuriX nu este la fel de mare ca la unele site-uri de sport de pariere, dar are varietate suficient de pariuri pentru parior medie.

PariuriX Depozite si retrageri

PariuriX are o mare varietate de opțiuni de depozit, unele vizează în mod specific pe piața nord-americană dificil. Cele mai frecvente metode de depozit sunt Visa și MasterCard, paysafecard, NETeller, eWallet Xpress, Click2Pay și verificați prin curier. Opțiunile de retragere sunt aproape identice de fapt, PariuriX preferă în cazul în care clienții utilizează aceeași metodă pentru ambele depuneri și retrageri. tranzacții de la persoană la persoană sunt permise la, pentru o taxă nominală, iar retragerile prin proiect bancar, transfer bancar, precum și alte eWallets sunt de asemenea disponibile.

șofer de la fata autos

PariuriX are o bună reputație în rândul jucătorilor de sport, precum și metodele lor multiple de a contacta serviciul pentru clienți aluzie la dorința lor de a lucra îndeaproape cu clienții lor pentru a clarifica orice întrebări sau probleme.

Cum a ajuns PariuriX un Scor de încredere de 67%?

Atunci când verificarea pariurix ne-am uitat la mai mulți factori, cum ar fi detaliile de proprietate, localizarea, popularitatea și alte site-uri legate de comentarii, amenințări, phishing etc. Deși un site ca poate avea un rating ridicat de încredere, merită doar verificarea țărilor implicate deoarece acestea ar putea indica faptul că mărfurile vor fi expediate din străinătate, mai degrabă decât țara de origine.

Internetul este populat cu multe site-uri false și înșelătorie – cu mulți dintre ei fiind create zilnic doar să se uite autentic. Chiar si in mai multe site-uri de revizuire sunt viciate, cu recenzii false ceea ce face aproape imposibil pentru somedbody pentru a detecta un site sigur de o înșelătorie. Noi încercăm să analizăm informațiile site-ul și să ofere un ghid de încredere care vă va ajuta să determinați ratingul de risc.

stralucitoare zaruri joc