Platforma Prezentare generală Riverbet

Există mii de pariuri on-line. Dar, doar un mic procent sunt de încredere și reputație. Riverbet.com este în minoritate. Acest lucru nu este una dintre cele mai mari nume din jocurile de noroc on-line. De fapt, mulți dintre voi au, probabil, nici măcar nu a auzit de Riverbet.ro. Dar este cu siguranță în valoare de învățare despre care este ceea ce veți face în această recenzie exclusivă a Riverbet.ro.

Istoricul companiei și reputația

Reputația unui on-line este extrem de pariuri de important. Dacă întâlniți un Sportsbook sunteți interesat să vă alăturați, dar poate descoperi Internetul este inundat cu plângeri cu privire la faptul că Sportsbook, fugi și nu te uita înapoi. Reputația lui Riverbet.ro este un Sportsbook care este în continuă îmbunătățire, de încredere, și oferă servicii excepționale 24/7 pentru clienți.

Riverbet dovedit realizările sale de-a lungul anilor. Puterea lor de ședere dovedește acest lucru este un popular solid de pariuri online. Compania operează din România, iar acest site a fost în jur de la primele zile ale industriei jocurilor de noroc on-line.

Usor de folosit

Riverbet is atât de ușor un copil ar putea face acest lucru. Cu excepția cazului, un copil nu ar trebui să o facă, deoarece jocurile de noroc on-line nu este legală pentru cei de la această vârstă! Dar, veți obține punctul. Chiar dacă nu sunt cele mai avansate tehnologic individuale, nu va avea nici probleme la navigarea prin aplicația mobilă sau de calculator. Aceasta este o casa de pariuri on-line foarte convenabil. Puteți accesa contul și un pariu pe jocurile de oriunde din lume prin intermediul unui computer sau dispozitiv mobil.

Riverbet rugby de sport

bonusuri

Care nu iubește un bonus frumos? Este dificil pentru noi să recomandăm orice Sportsbook care nu cârlig jucătorii săi cu o sumă decentă de bani gratuite și / sau pariuri gratuite. Prin urmare, puteți fi siguri Riverbet este bonus prietenos. Riverbet ofera bonusuri pentru jucatorii de agrement și role mari. Următoarele bonusuri sunt disponibile și sub rezerva îndeplinirii unor linii directoare de rulare:

  • Bonus Elite: 10% în numerar (sau 15% Joc gratuit), cu o răsturnare 8x. De asemenea, obține 1% cashback bonus în funcție de volumul de pariuri pariuri plătit în fiecare luni.
  • High Roller Bonus: 20% bani înapoi (sau 30% Free Play), cu o răsturnare de 10x. Nici un volum cu acest Sportsbook cashback bonus.
  • Special Bonus ridicat: 50% în numerar (sau 75% joc liber), care are o răsturnare 15x. Termenul ciudat pentru acest bonus: cel mai mare pariu este limitat la 20% din suma depozitului până când respectă cerința 15x în caz de răsturnare.
  • Bitcoin speciale: Depozitând prin Bitcoin plătește off la Riverbet. Vei primi un bonus cash de 50% (sau 75% joc liber) pe depozitul inițial cu o răsturnare 15x. Pe al doilea depozit, vei primi un bonus înapoi în numerar săptămânal de 1% dacă depuneți prin Bitcoin

Ușor de Depozite și Plată Viteză

pariorilor sportive au tendința de a evita site-urile de pariuri care nu au suficiente opțiuni de depunere și retragere și să ia pentru totdeauna și o zi la plată. Riverbet este unul dintre putinele site-uri pe care le bate la ușă din parc pe ambele fronturi. Procesele de depunere și de plată sunt rapid (întotdeauna în termen de 24 de ore), ușor și fără durere.

Opțiuni de depozit:

  • Visa și MasterCard (de credit, de debit, prepaid, cadou, etc)
  • Bitcoin
  • Persoana de a transfera bani persoană
  • Money Gram
  • Verifică ciculare
  • Transfer bancar

biciclete de curse

Dacă depozit cu Bitcoins, contactați Serviciile de asistență pentru clienți prin intermediul live chat sau prin e-mail pentru instrucțiuni. carte de credit / debit este cel mai rapid și cel mai simplu mod de a vă alimenta contul Riverbet. Fondurile vor fi disponibile imediat atunci când alegeți această opțiune. Procesul durează doar câteva minute să se înscrie și să facă un depozit.

Viteza de plată depinde de opțiunea de retragere, dar în general acestea sunt într-adevăr destul de repede. fire bancare sunt disponibile numai pentru jucătorii din Statele Unite ale Americii, Canada, și Regatul Unit. Sau, dacă preferați vechi controalele școală hârtie acestea sunt disponibile, dar sunt cele mai lente metoda (durează aproximativ o săptămână).

Gratuit? Platile

Da, sunt disponibile gratuit Platile o data la fiecare 30 de zile! Este foarte frumos că firele sunt incluse bancare ca o opțiune liberă. Lucrul ciudat este că se poate solicita doar un fir sau transfer de bani de plată gratuit în zilele de marți și miercuri, dar solicitările de verificare gratuite pot fi făcute anyday. WTF este asta? Acest lucru este într-adevăr oricum o plată liberă fără taxe, nu ca unele case de pariuri pe care le percepe taxa de plată și apoi rambursare ulterior.

Concluziile noastre de Riverbet

Aveți mai multe opțiuni atunci când vine vorba de a găsi o casa de pariuri on-line. Industria este ambalat cu mai multe site-uri mari, dar și unele foarte rău. Deci, unde stăm cu Riverbet.ro? Fără îndoială, suntem încrezători în recomandarea acest site pentru tine. De ce? Pentru că ei au construit o reputatie pozitiva a stabilit, oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri sportive, au o aplicatie mare de pariuri mobile, și să plătească câștigători rapid.

zaruri de rulare în roz

Tocmai am inceput sa folosesc Riverbet din nou, după 2 ani de care nu le folosesc si sunt foarte impresionat de platforma lor de pariuri. Îmi place faptul că, atunci când treceți peste liniile de iti spune pariul maxim permis. de fapt, prefer platforma lor de pariuri.

Singurul dezavantaj la Riverbet în comparație cu alte pariuri on-line de top este în departamentul de bonus. Nu e că promoțiile Riverbet sunt slabe, dar există unele programe mai bune acolo. Sunt atât de multe bonusuri Riverbet diferite, care este destul de confuz. În caz contrar, aceasta este o casa de pariuri de top-notch on-line și este foarte recomandat pentru a pariorilor sport ocazionali și hardcore.