PokerStars Cititorii opinie

PokerStars este cea mai mare cameră de poker online din lume. Este de aproximativ 8 ori mai mare decât cel mai apropiat concurent în ceea ce privește traficul. PokerStars oferă cea mai largă selecție joc de orice site de poker online. În plus față de gama larga de jocuri pe bani răspândit, PokerStars oferă mai multe sit și Gos și turnee cu mese multiple, decât oricare alt site. Nu există o cameră de poker online, care se apropie de varietatea de acțiuni oferite la PokerStars.

PokerStars joc de selecție

PokerStars oferă orice joc imaginabil. În plus față de standard de acțiune Texas Hold’em, jucătorii vor găsi numeroase jocuri la aproape orice limită la Omaha, Omaha High / Low, Seven Card Stud, Seven Card Stud High / Low, Razz, Triple Stud, Five Card Draw, 2- 7 Triple Draw, 2-7 single Draw, Five Card Omaha, Courchevel și Badugi. Există, de asemenea, multe versiune de jocuri mixte de la PokerStars. Cele mai multe jocuri sunt oferite in 2, 6 și 9 versiuni de scaun. Jocuri Stud capac la 8 locuri, în timp ce unele limita de jocuri fixe oferă 10 locuri.

Jocurile No Limit Texas Hold’em sunt răspândite în stiva scurt, stiva standard si soiuri stiva de adâncime. Există, de asemenea, jocuri cu antes. stack-uri mici au buy-in-uri intre 25-50 big blind-uri. Jocuri standard de stivă au o gamă de 40-100 buy-in, in timp ce jocurile de stivă adânci necesită un 100-250 big blind-uri.

pariuri pe jocul de poker la PokerStar

Sit and Go sunt o afacere mare pentru PokerStars. Există nenumărate soiuri pentru jucători de a alege în toate jocurile oferite de site-ul de poker cel mai popular din lume. În plus față de stea și Gos, cu o plată structurată standard sunt Fifty50 stau și gos cazul în care jumătate din fondul de premii se bazează pe numărul de jetoane, iar cealaltă jumătate împărțită în mod egal între jucători rămași.

sta și Gos sunt oferite cu buy-in-uri începând de la mărunțiș în sus, în zeci de mii de dolari. Sit and Go sunt disponibile cu 2, 5, 7, 9, 13, 18, 27, 43 și 70 de locuri. Există, sunt standard, turbo și formate de super-turbo. Unele turnee oferă, de asemenea antes.

oferă zeci de turnee multi table la fiecare oră. Toate jocurile sunt prezentate și există nenumărate fonduri de premii garantate. Weekend-uri oferă turnee speciale. Sâmbătă începe cu turnee mici de $ 2,50 și a alerga până la $ 310. Duminica oferă zece bazine masive de premii garantate. Caracteristica este Sunday Million cu un $ 210 buy-in. Viață în schimbare bani pot fi câștigate la PokerStars în orice zi.

PokerStars oferă Campionatul Mondial de Poker Online serii. Este cea mai mare serie de turnee în poker online și crește în fiecare an. Fondul de premiere garantat pentru 2013 evenimente au totalizat 40 de milioane de $. Acest număr a fost spulberat când 66 de milioane $ a fost plătit la mii de câștigători. Evenimentul principal, a avut un prim premiu de 1,480,000 $.

Bonus

PokerStars oferă 100% până la 600 $ bonus la prima depunere. Alte monede sunt acceptate, iar bonusul maxim este strâns legat de conversia monetară în USD. Jucătorii își pot depozita până la trei ori pentru a revendica bonusul. Bonusul se șterge la o rată de 200 de VPP pentru fiecare 12 $ bonus în așteptare. PokerStars credite 5 VPP pentru fiecare 1 $ rake plătit. Metoda a contribuit ponderată este utilizată la jocurile cash. Acest lucru înseamnă că rake-ul este atribuită de jucători care au contribuit la oala. Sit and Go și turnee multi table de credit 5.5 VPP pentru fiecare 1 $ din taxele de casă. A + 1 $ turneu de $ ul 10 ar atribui un jucător 5.6 VPP. Acest lucru este echivalent cu 27% rakeback. Noii jucători de deponenți vor primi, de asemenea, 31 de bilete la 1.000 $ zilnic freeroll-urile în timpul primei luni de joc pe bani reali.

VIP PokerStars

Programul VIP PokerStars este cel mai prestigios din lume. Toți jucătorii încep ca BronzeStar. Există șapte niveluri. Cel mai inalt dintre ele este Supernova Elite. Jucătorii care obțin acest nivel sunt printre cele mai mari din lume, privite de poker online. Elitele Supernova au o gazdă VIP cunoscut ca un serviciu de concierge.

Fiecare nivel VIP are propriile sale recompense, de la multiplicatori FPP la intrări gratuite în evenimente majore. Nu există nici un alt program on-line de VIP poker ca cel PokerStars oferă.

Jucătorii pot converti în numerar de FPP-uri, bilete la turnee sau marfa. Toate tranzacțiile sunt gestionate în casieria PokerStars. Bilete de turneu și cererile de numerar sunt tratate instantaneu.

carti de joc

Opinia personală de la PokerStars

Ce-mi place la – PokerStars este cea mai mare cameră de poker online din lume. Selecție joc oferit de PokerStars nu poate fi comparat cu orice alt site. jocuri PokerStars bani, stai și Gos și turnee multi table au exponențial mai mulți jucători decât oricare alt site. Acest lucru este valabil mai ales pentru alte scopuri decât Texas Hold’em jocuri. Orice jucător care are acces la piscina internațională jucător PokerStars ar trebui să dea o încercare. Asistență și procesarea plăților sunt cele mai bune din industrie. Nu există nici un sit mai bun din lume.

Ceea ce nu-mi place la  – PokerStars este o cameră de bine rotunjite de poker online. Nu este nimic negativ de spus despre .

se bucură de jocuri de poker