Ponturi pariuri sportive opinie

Vă mulțumim pentru timpul acordat pentru a citi peste comentariul meu Ponturi pariuri sportive pariuri! Pe parcursul ultimelor câteva luni, am petrecut o afacere bună de timp de cercetare o grămadă de pariuri on-line. Acum, că am avut șansa de a folosi personal și de a paria pe toate aceste sisteme, eu doresc să ofere toată lumea, cu recenzii mele detaliate a ceea ce cred a fi primii 5 pariuri. Nu voi intra în climatul legal de pariuri pe acest blog, cu toate acestea, postarea găsite pe este online de pariuri legală? este o mare de referință.

Prima mea de revizuire va acoperi în Ponturi pariuri pariuri sportive detaliu. are o Ponturi pariuri mare renume în industria de pariuri sportive on-line și le-am lista în prezent ca numărul unu în sportsbook blog-ul meu post despre Top 5 Sportsbooks.

Ponturi pariuri: Depozitează bani

La fel ca cele mai multe case de pariuri, are o pariuri varietate Ponturi de opțiuni pe care o fac foarte ușor pentru a obține bani în contul tău. Cele trei metode sunt promovate prin card de credit (Visa și Mastercard numai), Money Transfer și Transfer Rapid.

Visa, este cea mai populară metodă pentru a finanța contul. Eu arăt această metodă în captura de ecran la stânga. Pe de depozitul inițial în pariuri Ponturi, taxa cu renunțat, dar de fiecare dată după aceea, va trebui să plătească o taxă de CC 4,9% pe fiecare depozit.

pariuri de baseball pe evenimente Ponturi pariuri

Depozitul minim în pariuri este de doar 20 Ponturi $ care este mult mai mică decât cea necesară în cele mai multe case de pariuri.

Începând cu luna martie 2016, acum acceptă pariuri Ponturi Bitcoin ca metoda de depunere. Acest lucru a devenit tot mai popular în lumea pariurilor Sportsbook ca depozite, prin această metodă vin cu nici o taxă. Dacă aveți deja un portofel Bitcoin, atunci acest lucru este cu siguranță cea mai ușoară cale de a merge la depunerea de bani în cont.

Pentru o listă completă de sfaturi de depozit, site-ul ofera o pariuri resursa Ponturi mare: Metode de depunere.

Interfață de pariuri

Am fost mereu un fan al interfeței pe care a pus pariuri Ponturi până în prealabil, astfel încât atunci când au făcut trecerea la noua lor interfață la sfârșitul lunii iulie 2015, a durat ceva să mă obișnuiesc. Listarea de sport este acum disponibil în meniul drop-down meniuri din partea de sus a paginii. Set up cu drop-down meniuri a fost foarte bine făcut și este ușor să sară între sport și diferitele tipuri de pariuri.

Jocurile de la partea de sus poate fi defilat prin de la stânga la dreapta, iar sub aceste jocuri sunt mai multe opțiuni de pariuri pentru jocul precum și link-uri către recuzită mai specifice. Dupa ce folosirea acestui timp de o săptămână, cu siguranță, am luat un bun simt pentru ea și preferă să-l peste vechea interfață.

O altă zonă din cadrul interfeței cu utilizatorul care a schimbat este în talonul de pariuri pariuri lui Ponturi.

un fotbal om de joc

Dacă faceți clic pariuri pe interfața va popula apoi acele meciuri în biletul de pariu. Atunci când sunt selectate mai multe jocuri (ca în imaginea din dreapta), atunci aveți și opțiunea de a parlay de jocuri. Odată cu schimbarea interfeței în iulie 2015, talonul de pariuri nu este destul de la fel de compact ca și în trecut. În timp ce acest lucru este un ușor negativ, talonul de pariuri este încă foarte simplu de utilizat.

În timp ce acest lucru nu pare ca este atât de mare de o afacere, am folosit site-uri care au avut foarte de pariuri sportive greoaie și greu de utilizat slip pariu. Vă pot promite că după încercarea de a forței de muncă, prin unele dintre cele pe care le pot aprecia cu siguranță atunci când o face Sportsbook dreapta,

Cote / limite de pariere

Poate că unul dintre principalele puncte slabe în ceea ce privește faptul că este Ponturi pariuri acestea sunt incredibil de lent la listare meci up-uri. Pentru cei carora le place sa parieze NBA sau jocuri de baschet colegiu, va trebui să aștepte până când, uneori, ET în 14 după-amiaza pentru liniile să fie live și gata să parieze. Comparând cu celelalte patru pariuri pe care le folosesc, și este în mod constant PARIURI Ponturi ultima pentru a lista cotele lor (de obicei, cu mai mult de 4 ore!). Pentru a cartoforul de agrement acest lucru nu este o afacere mare, dar daca esti tipul care este jonsing pentru a obține ponturi dumneavoastră în dimineața devreme, atunci acest lucru poate să nu fie de pariuri pentru tine.

o bâtă de baseball om care deține

Pariuri mobile

Unul dintre lucrurile pe care a devenit din ce în ce mai populare în ultimii doi ani a fost creșterea pariurilor mobile peste smartphone-uri. cel puțin în cazul meu, la, eu fac cele mai multe pariuri mele din baruri diferite sporturi, în care caz, nu am niciodată calculatorul meu la îndemână. Prin urmare, necesitatea de a avea un site web solid mobil a devenit foarte cheie!

Am un telefon Android bazat, și cred că este corect să spunem că site-ul mobil se execută destul de pariuri bine Ponturi. Logare, comutarea între sport, și introducerea de sport este foarte ușor. Cu actualizarea la site-ul în iulie 2015, a dat pariuri site-ul Ponturi mobil un aspect foarte similar cu site-ul desktop-ul. Imi aduce aminte un pic de stilul actualizat pe care Microsoft a implementat peste este sistemele de operare Windows.

Castigurile

Noi jucăm în pariuri pentru a face bani, și este important ca un parior să aibă un Sportsbook care plătește în mod fiabil. Acesta este un domeniu în care se poate străluci pariuri Ponturi strălucitoare. Opțiunile de plată includ cec prin curier, prin transfer de bani și de transfer rapid. Cel mai important, oferă o pariuri de plată Ponturi gratuit o lună. Suma minima de plata pentru transferul de bani și transferul rapid este de 100 $, dar check Suma minima de plata este de doar 25 $!