RealBet nostru online Revizuire

RealBet este unul dintre cele mai noi site-uri de jocuri de noroc pentru a deschide și bun venit jucătorilor americani. Deși suntem în general, reticente în a recomanda site-uri noi până când s-au dovedit a fi și a construit o anumită istorie și reputație, ne-am făcut due noastre din cauza pe RealBet si se simt complet confortabil cu sprijinul pentru acestea. Acest lucru este în primul rând, deoarece site-ul este bine finanțată și condusă de oameni care au o vastă experiență în industrie. Am verificat câteva lucruri, și suntem siguri că RealBet.eu este un loc sigur și de încredere pentru a paria și să se joace. Acesta oferă o experiență generală bună, de asemenea.

RealBet jackpot-uri

Site-ul a lansat cu o casa de pariuri și cazinou online acum. Pot exista planuri de a include un Racebook și o cameră de poker, la un moment dat în viitor, dar nimic nu a fost anunțat în mod oficial în această etapă. Au multe de oferit pentru cei interesați de pariuri sportive sau de a juca jocuri de cazino, deși, după cum veți descoperi dacă citiți prin analiza noastră RealBet detaliate mai jos

Noțiuni de bază

Noțiuni de bază la RealBet este ușor. Doar faceți clic pe una dintre cele mai albastre “Join Now” butoane care sunt proeminente de pe pagina de start și veți fi dus la ecranul de înregistrare. Apoi, va trebui să furnizeze următoarele detalii.

  • Nume
  • Adresa
  • Numar de telefon
  • Adresa de email

Va trebui, de asemenea, să aleagă un nume de utilizator și o parolă, și să accepte termenii și condițiile. De îndată ce ați făcut tot ceea ce, contul va fi deschis și veți putea depune fonduri și de a folosi site-ul.

Depuneri și retrageri

Opțiunile de depozit sunt limitate la RealBet chiar acum. Suntem în speranța că vor fi inclusiv câteva opțiuni suplimentare în curând, dar acum este doar Visa si MasterCard. E un maxim de $ 1000 pe tranzacție, care este mai mare decât multe alte site-uri de jocuri de noroc prietenos SUA permit depozite de card de credit.

Există doar o singură metodă pentru a face retrageri, care este de a verifica prin curier. Ai dreptul la o retragere liberă pe lună, dar retragerile ulterioare sunt taxate la prețul de 50 $ de timp. Acest lucru este mai mare decât ne place să vedem, dar $ 50 este aproape de standardul industriei acum, din păcate.

Vă rugăm să rețineți că va fi necesară pentru a finaliza un contract de credit de verificare a cardului (CCVA), înainte de a face prima retragere. O formă CCVA poate fi descărcat de pe site-ul și care trebuie să fie completate și returnate la RealBet. Acesta poate fi transmis prin fax, sau o copie scanată poate fi trimisă prin e-mail. Acest proces este, în principiu pentru a ajuta la protejarea site-ul împotriva fraudei card de credit.

Bonusuri & Recompense

O întreagă secțiune a site-ului RealBet este dedicat promotiile disponibile în orice moment. Unele dintre aceste promoții sunt doar pentru o perioadă limitată de timp, în timp ce altele sunt disponibile în permanență. In acest moment, există trei promoții permanente.

Bine ai venit Bonus10% Puncte de recompensă reîncărcare BonusPlayer

Bonus de bun venit

Bonusul de bun venit la RealBet este un depozit de 100% meci de până la 300 $. Acest lucru este destul de competitiv între site-uri din SUA-friendly, precum și cerințele de rulare sunt prea echitabile. Valoarea bonusului de depozit și combinate trebuie să fie pariat de cinci ori la pariurile sportive sau de 25 de ori la jocuri de cazino. Pariuri și jocul de cazino atât va fi luate în considerare cerințele de rulare, astfel încât nu trebuie să aleagă una sau alta.

calculator cu ping-pong

Bonus la reîncărcare

9.5% s-ar putea să nu pare mult pentru un bonus de reîncărcare, dar este de fapt destul de generos. Acest lucru se datorează faptului că la RealBet vei primi un bonus de reîncărcare de 9.5% la fiecare depunere a face. Nu poți cere într-adevăr mult mai mult decât atât.

Recompensa Player Points

RealBet te va recompensa de fiecare dată când jucați jocurile preferate în cazino. Vei câștiga Recompensa Player Points pentru toate pariurile pe bani reali, iar aceste puncte pot fi apoi schimbate pentru bani în cont. Nu există nici o restricție și cerințe suplimentare de pariere.

Sporturi de pariuri la RealBet

Pariuri la RealBet nu este nimic uimitor, dar devine treaba. Accentul este foarte mult pe sporturile majore americane, cu mai multe alte sporturi acoperite prea. Fotbal, baseball, baschet, golf, tenis, hochei, MMA, și tenis sunt aici, cu o selecție largă de opțiuni de pariere. Navigarea pe piețele de pariuri este frumos și ușor, și plasarea pariurile dvs. este, de asemenea, foarte simplu. E o platformă rapidă pariuri live pentru cei cărora le place să parieze în joc, iar site-ul este complet mobil compatibil. Șansele și liniile sunt în general competitive și, în general ne-am aștepta majoritatea pariorilor să fie mulțumit de ceea ce este pe oferta aici.

Jocuri Casino la RealBet

jucătorii de cazino ar trebui să fie fericit cu ceea ce găsesc prea. Selectia jocului nu este destul de variat, ca și unele alte site-uri, dar există încă o multime de alegere. Există patru variante de blackjack diferite și o serie de alte jocuri de masă. Printre acestea se numără ruleta, craps, baccarat și Caribbean Poker. Exista o gama restransa de jocuri video poker prea, și peste 20 de sloturi diferite. calitate joc este bun, fără a fi excepțional.

o mulțime de minunat

Relații Clienți

Există o secțiune de ajutor extins pe site-ul RealBet. Acest lucru ar trebui să răspundă la majoritatea întrebărilor pe care este posibil să aveți, inclusiv întrebări de natură tehnică. Există, de asemenea, un departament de asistență pentru clienți, prin telefon sau contactabil e-mail, care poate ajuta dacă aveți nevoie de asistență suplimentară. Am găsit personalul de sprijin pentru a fi politicos, extrem de profesionist, si cunostinte vaste.