skybet revizuire și evaluare a

Skybet este serviciul de pariuri online oferit de giganți Sky TV. Check out modul în care site-ul lor se compara cu altele, în industria de aici, plus afla cum sa revendica bonusul oferit.

Informații de licență

Skybet este înregistrată sub numele de Bonne Terre Limited și este reglementată de către Comisia de Control Alderney de jocuri de noroc (număr de înregistrare 1110). Ei susțin, de asemenea, un curent de licență pentru jocuri de noroc din Marea Britanie. Acest lucru înseamnă că acestea sunt obligate să furnizeze anumite criterii cu risc de jocuri de noroc, inclusiv:

  • Garantarea faptului că toți oamenii de pe site-ul lor, care suferă de probleme legate de jocurile de noroc li se oferi asistență și îndrumare.
  • Toți minorii sunt împiedicați să folosească site-ul până când ajung la vârsta legală pentru jocuri de noroc.
  • Toate tranzacțiile efectuate pe Skybet sunt corecte și transparente, pentru a împiedica oamenii să fie tratați în mod fraudulos.

 De revizuire a piețelor Skybet

Când vine vorba de sport, Sky este cel mai mare nume din Regatul Unit, care să acopere toate tipurile de evenimente diferite pe mai multe canale de televiziune lor. Acest domeniu de aplicare se extinde masiv, de asemenea, cantitatea mare de diferite piețe sportive pe care le au pe site-ul lor de jocuri de noroc, prin urmare, ceea ce înseamnă că există ceva pentru toată lumea. Sporturile pe care le oferă pentru piețele sunt:

fotbal american, regulile Aussie, baseball, baschet, box, cricket, ciclism, darts, fotbal, formula unu, golf, curse de ogari, handbal, curse de cai, hochei pe gheață, MMA, sporturi olimpice, liga de rugby, rugby, snooker, tenis , volei și sporturi de iarnă. Ei au, de asemenea, o secțiune de pe partea stanga a paginii pe care vă va duce la anumite turnee populare, cum ar fi Premier League și Cupa Heineken.

După cum se poate observa, în cazul în care puteți găsi sportul pentru a viziona pe Sky Sports, atunci șansele sunt veți fi, de asemenea, în măsură să găsească o piață pentru el pe acest site. Cer s-au folosit resursele considerabile pentru a furniza una din cea mai completă listă de sporturi în jurul valorii, precum și pentru a se asigura că toate sporturile acoperite sunt acoperite în mare adâncime. Acest lucru înseamnă că, din liga scăzută se confruntă cu până la meciurile de Cupa Mondială, va fi capabil de a găsi ceea ce cauți aici.

pariuri de baschet în skybet

După cum v-ați aștepta de la un site de această dimensiune, Skybet oferă, de asemenea, o secțiune cuprinzătoare în joc, ceea ce înseamnă că aveți posibilitatea de a plasa pariuri ca evenimentul este în curs de jucat. Cote sunt actualizate în mod constant cu privire la această caracteristică și este oferit pentru aproape toate meciurile care sunt în curs de desfășurare, indiferent de sport.

Meniul Live poate fi găsit chiar în mijlocul paginii de pornire, cu detalii ale meciului și numărul de pariuri diferite care sunt oferite. Odată ce un eveniment selectat va fi prezentat cu o consolă în cazul în care scorul live este la partea de sus, cotele de mai jos, pe un anumit grafic starea actuală a jocului și făcând clic pe pictograma de statistici din switch-dreapta sus pentru a se potrivi statistici – toate casetele bifate aici, suntem impresionați.

baschet se bucură

Streaming live pe Skybet

Dat fiind faptul că cerul are drepturile de televiziune la destul de mult fiecare sport în valoare de ceas ai crede că ar avea o secțiune live streaming destul de stelare … Ei bine, din păcate, ai fi greșit.

De fapt, au redus recent serviciul lor de streaming live și oferă acum numai în Marea Britanie și cursele de cai din Irlanda. Trebuie sa pariezi cel putin £ 1 pe cursă pentru a viziona.

Toate, în toate este cu mult dezamăgitoare și atunci când le compara cu Bet365 care transmite în flux peste 10.000 de evenimente pe an, pe partea de sus a curselor de cai nu arata grozav. Am fost obligați să downgrade Skybet ca rezultat aici. Dați clic pe linkul anterior pentru a citi revista noastră, dacă Bet365 live streaming este important pentru tine – vei fi privit după acolo.

Caracteristici de pariuri sportive

SkyBet oferă destul de puține oferte de “preț”, la stimuleaza momentul scrierii acestui comentariu, acestea sunt cote sporite speciale cu privire la meciuri sau evenimente selectate. Acestea sunt în valoare de grija pentru ca acestea pot fi de mare valoare. Navigare se face mai ușor pe ecranul principal cu Link-uri rapide care permit accesul la cele mai importante selecții. “În jocul” este ușor pentru a vedea cum este conținută într-o cutie de pe pagina principală și este ușor de a sări de la unul la altul. Există o secțiune instrumente care conține un ghid formă de curse de cai pe care ne-a plăcut și, de asemenea, un calculator de pariuri pentru a ajuta la elaborarea acestor câștiguri potențiale. Suntem mari fani ai Sky Sports News Radio și un link este furnizat ca din meniul principal, precum și alte “add on-uri”, cum ar fi liber “Super 6”, care este un program gratuit pentru a juca jocul în care poți câștiga bani reali prin anticiparea 6 rezultate.

de relaxare în timp ce vizionarea de fotbal

Review – B Evaluare

În urma examinării Skybet am simțit că au fost în valoare de mai mult de un grad B. Ele sunt un agent de pariuri cinstit și financiar sigur, dar serviciul lor este lipsită de streaming live și există doar într-adevăr o promovare care rulează în prezent care le diferențiază de restul.

O casa de pariuri B evaluat este clasificat ca fiind un “loc sigur și decent pentru a paria, dar undeva pe care îi lipsește o valoare pe termen lung”, și chiar acum ne gândim că este o evaluare corectă a Skybet. Cu toate acestea, SkyBet Club se întâmplă o oarecare distanță pentru a le obtinerea promovate și în cazul în care se adaugă un cuplu promoții mai atractive ne-am putea upgrade-le în secțiunea de pariuri de revizuire afară.