Smartbet Curse Sport Revizuire

La prima vedere s-ar arata ca Smartbet este un site de tip pop-up care poate sau nu poate fi în jurul valorii de momentul în care sunteți gata să numerar câștigurile. În urma unele investigații mai profunde, deși se pare că site-ul a fost de fapt în jurul valorii din 2002 și este un foarte Sportsbook foarte apreciat. Site-ul a fost achiziționată de către unul dintre cei mai mari jucători din industrie și se pare că resursele lor s-au îmbunătățit capacitățile de stabilitate, fiabilitate și servicii pentru clienți Smartbet lui.

noapte de poker Smartbet

Primul lucru pe care îl veți observa la Smartbet este că nu este “sexy”. Pagina de start nu este foarte atrăgătoare și se extinde în amabilitate paginile de pariere, zone de depozit, precum și pe site. Acestea fiind spuse, este mult mai important de a avea un site cu o mulțime de opțiuni de pariere și de depozit în condiții de siguranță / retrageri, mai degrabă decât una care arată îngrijite, astfel încât în cele din urmă va decide revizuirea finală.

Smartbet Istoricul companiei și reputația

După cum sa afirmat, site-ul a fost obținut prin Sportsbook în dar unele confuzii abundă încă tranzacția inițială. De exemplu, au existat site-uri VietLuckyBet și SmartbetCali care au fost oferind promoții pentru înscriere de necrezut, cum ar fi 70% liber-play. Ambele au fost F, care au fost apreciate de pariuri escrocherii evidente, dar legaturile cu Smartbet erau oarecum tulburi și șmecher. Se pare că aceste probleme au fost sortate la sfârșitul anului 2009, ca Smartbet au concurat trecerea la proprietate și a menținut casa de pariuri un rating B-. Cele trei site-uri obținute de Sportsbook în afacere (Smartbet, BetAnySports și ChineseBookie) de atunci au stimulat ratingul lor de la A- și au susținut că începând cu anul 2010.

Platforma de pariuri

Odată ce un bustean jucător la site-ul acestea sunt luate direct la pariuri sportive, care diminuează confuzia de a încerca să găsească linii disponibile atunci când nu sunt înregistrate și semnate în. Orice experiență (sau novice pentru care contează) sportive online pariorul va avea nici o problemă față de navigare disponibilitatea pariurilor oferite.

mare concurență salt

Alatura-te acum Smartbet

Atunci când în sportsbook partea stanga a paginii afișează toate tipurile de pariu disponibile pe care le oferă Smartbet care include drepte, rămășag, tachinare & progresiști Dacă pariuri, acțiune inversează, în contracte futures. Faceți clic pe fiecare dintre tipurile de pariuri reîmprospătează pagina pentru a vedea sporturile actuale, care sunt disponibile și activ pentru aceste tipuri de pariuri. Lista de sport care Smartbet are la dispoziție este impresionant, inclusiv NFL, NCAA, Canada, și chiar de fotbal de liceu, bărbați / femei / baschet internațional, MLB, și practic fiecare fotbal, tenis, golf, auto-curse, si MMA matchup. Smartbet oferă, de asemenea unele pariuri cu adevărat exotice, inclusiv în politică, lupte pro, si a manca competitiv pentru a numi doar câteva.

Smartbet conține, de asemenea, două caracteristici care o fac foarte atrăgătoare pentru pariorilor sport condimentate. Primul este de linii reglabile, care sunt un lucru obișnuit în industrie, dar încă nu sunt disponibile pe fiecare site de pariuri. Liniile reglabile vă permit să selectați diferite linii dintr-un meniu drop-down, de obicei, într-un punct sau două dintre totalurile lansate, dar cu cote diferite (mai bune și mai rău). Altă caracteristică este ceva ce a găsit peste cea mai mare parte a platformei sportive, care este liniile dinamice. Liniile merg în sus și în jos, în timp real, astfel încât pariorii pot bloca în răspândirea lor cea mai favorabilă în ceva ce emulează un Sportsbook Vegas sau ringul de tranzacționare de pe Wall Street.

Bonusuri Smartbet

Un domeniu în care Smartbet nu merge neapărat mai sus și dincolo de concurenți lor este cu bonusurile și beneficiile pe care le oferă. Se pare că abordarea site-uri este de a oferi o valoare mai bună continuu în loc de doar promoții de sezon și înscriere sau sesizare enticements. De exemplu, acestea oferă o secțiune separată a liniilor de “reduse”, care are suc inferior atașat la acesta care se referă la o promovare. Altele decât că există un joc gratuit la fiecare depozit, cu un maxim de 100 $.

Ușor de Depozite / Plată Opțiuni

Ca și în cazul cele mai multe cazinouri de peste mări, opțiuni sunt incredibil de limitate pentru clienții din afara SUA. Când vine vorba de depunerea la Smartbet ruta cea mai aprobat este printr-un procesor Visa, dar metoda (la început, oricum) este departe de a fi instantanee. Pentru a putea beneficia de un depozit Visa, clienții trebuie să prezinte o copie scanată a unui ID imagine, includ ambele părți ale cardului de credit, plus un completat formularul de autorizare semnat. Bitcoin pare a fi următoarea și mai ușor mod de a depune fonduri, deși acestea nu sunt încă atât de ușor de a dobândi.
Per total Smartbet este simplu de utilizat și care aduce cu Sportsbook ea de securitate suplimentar de a fi plasate sub umbrela Sportsbook foarte diversă. În cazul în care clienții din afara SUA au răbdare să-și prezinte cardul Visa și documentele asociate necesar să-l folosească ca metodă de depunere se vor bucura de pariuri de încredere pentru ceea ce ar trebui să fie de ani pentru a veni datorită asocierii acestui site cu una dintre cele mai mari cărți din joc.

jocuri ale mintii