Revizuire și Statistici Privire de ansamblu asupra Soccerway

Cu software-ul de top-of-the-line și o reputație de a fi sigure, solide, și cu un număr imens de opțiuni de pariere, Soccerway aduce atmosfera din Las Vegas dreptul la casa ta. Cu sediul în San Jose, Costa Rica în 1998, Soccerway depaseste alte site-uri Internet, oferind o selecție de linii gigant, unele dintre cele mai bune cote, customer service 24 de ore pe zi, plățile fiabile și tranzacțiilor securizate. Cunoscut pentru a fi un Sportsbook pentru bigspenders. Soccerway sunt adesea menționate ca fiind în aceeași matriță ca și Pinnacle, și pe bună dreptate.

Deschidere cont Soccerway

Deschiderea contului este foarte rapid, fără nici un lucruri inutile. Tu nu trebuie să pună nici detaliile cardului de credit, doar informații simple nume, adresă, E-mail și parola, care este de 6 până la 10 caractere. Decât se face. Singurul lucru rau la acest început este că nu aveți propriul nume de utilizator, dar Soccerway genera 9 cifre ID utilizator. De asemenea, un alt “truc” pentru un nou utilizator este un depozit minim, care este de 50 $ și, de asemenea, întregul cont este menținut în dolari USD. Nu există opțiuni pentru Euro. Pentru unii dintre utilizatori care au două lucruri couses probleme. Pentru toate aceste motive, aș doar 6 le dau.

Tranzacții Soccerway

Tranzacțiile nu sunt atât de bune. O mulțime de opțiuni pentru depozit cum ar fi Neteller, Neteller Instacash, prin transfer de bani direct, Click2pay, Moneybookers, SolidPay, e-gold, eWalletXpress și Depunere prin telefon, dar nici cărți de credit și nici tranzacții cont directe. Același lucru este cu retragere. Aceasta este minus OMI mare pentru ei. Dar nu există nici o problemă, de exemplu, depunerea de la moneybookers și apoi se retrage înapoi câștigurile. Numai lucruri rele este de 15 taxa de $ pentru a plăti atunci când se retrage.

Soccerway de navigare

Navigarea este, de asemenea, un pic ciudat, dacă vom compara cu alte case de pariuri. Există un meniu cadru superior, în cazul în care aveți opțiuni pentru a alege Sportsbook, alte chestii cum ar fi cazino, Racebook și, de asemenea »opțiunea« casier în cazul în care vă puteți administra tranzacțiile. Atunci când alegeți de exemplu Sportsbook, un alt meniu se deschide cu opțiuni, WAGER pariuri în așteptare, Tranzacții. Sistemul de navigație este un pic mai vechi »« IMO cu meniuri stângace, dar atunci când te obișnuiești cu el, funcționează bine. Fiecare sport este împărțit în câteva secțiuni, în principal, în funcție de țară (de exemplu, fotbal este împărțit la principalele ligi europene, internationale, toate celelalte, etc), in functie de oferta pentru fiecare zi. Fiecare liliac are și alte opțiuni pe același site, linie de pariu bani, handicapuri, popi … așa că pur și simplu perfect pentru a vedea totul pe un singur loc.

hochei pariu Soccerway

Soccerway Proiectare

Designul site-ului este simplu, dar ok. Trebuie sa se obisnuiasca cu meniuri, deoarece acestea nu sunt la fel ca în alte case de pariuri cunoscute. Eu le-am folosit pentru un an sau doi acum și, în principal ca ei din cauza asta

Soccerway Grafică Viteză

Opțiunile de pariuri sunt toate în negru / culori alb și vizibile. Nu există un grafic special cum ar fi flash sau ceva. Ei pur și simplu stick la simplu și simplu, pe care îmi place foarte mult. Site-ul rămâne rapid și ușor de navigat.

Procedură Bet Soccerway

Cel mai mare nu le place aici este că trebuie să te hotarasti la început ce vei juca. Va fi un singur pariu, Combo sau altceva, trebuie să alegi înainte de a vedea cotele oferite. Așa că uneori este enervant atunci când schimbați mintea și doriți să ia pariu combinat. Trebuie să-l facă totul de la început. Un alt lucru care ma deranjeaza cu pariuri este, de asemenea, pariurile simple. Când vă decideți ce să pariați, și apoi faceți clic pe pariu, acesta va duce automat la o altă pagină cu opțiunea de a se introduce suma. Nu este ca alte case de pariuri atunci puteți alege 2 sau mai multe pariuri simple și decât introduceți suma în același timp. Trebuie sa faci una câte una. De asemenea, un alt minus este faptul că pentru fiecare pariu luați, trebuie să introduceți parola de fiecare dată. Este un lucru foarte enervant, deoarece sunteți deja conectat la contul dvs..

Serviciul Soccerway

Service-ul este lucru pe care-mi place cu ei. Aveți posibilitatea să le apelați, e-mail-le sau pur și simplu faceți clic pe ajutorul LIVE de la site-ul lor principal și un alt pop-up se deschide fereastra. Și tu ești în stare să vorbești cu ei cum ar fi MSN. Pur și simplu cereți-le ce vrei. Am fost folosind acest ajutor de câteva ori și de fiecare dată când am primit răspunsul în câteva secunde, indiferent de timp a fost. Pur și simplu foarte foarte mulțumit de ea. Ele sunt foarte amabili în timpul de convorbire și într-adevăr să încerce să ajute. mic dezavantaj este că trebuie să utilizați doar în limba engleză.

Soccerway Fiabilitate

Soccerway este stabilit în San Jose, Costa Rica, în 1998 a fost în jurul pentru un timp îndelungat, iar ele cresc în mod constant și se pare că acestea sunt fiabile casa de pariuri. Bine cunoscut printre stakers înalte, și văzută ca fiind foarte fiabil pe.

practica de tenis

Soccerway Cote

cote excelente! Ele au cote în principal, mai bune decât alte case de pariuri, care este motivul meu principal am stick cu ei. De asemenea, ei de multe ori “nu reușesc”, pentru a observa cote cădere de la alte case de pariuri, astfel încât pariorii pot folosi în avantajul lor. De asemenea, ceea ce îmi place este opțiunea lor de a regla manual cotele pe handicap baschet. mic avantaj pentru ei. Dezavantaja pentru ei este că au pus cote doar o zi înainte de joc, în principal, de fotbal este tratat în acest fel. Și este într-adevăr trist, atunci când trebuie să așteptați pentru jocuri pentru a fi oferite. Dar jocurile NBA sunt oferite de 2 zile mai devreme. De asemenea, acestea oferă handicap în tenis, ceea ce este un lucru bun.

Eveniment Soccerway pe oferta

Ei au o mulțime de evenimente oferite, de la fotbal american, baschet (NBA, WNBA, coș de colegiu, ligi din Europa), fotbal, curse auto (inclusiv motosports), golf, tenis, o mulțime de pariuri de luptă, și în “Alte sporturi “secțiune putem găsi mersul cu bicicleta, politica, handbal, volei, hochei .. etc. este una dintre acele case de pariuri unde poți găsi aproape totul. De asemenea, acestea oferă o mulțime de pretendenți de tenis, pe care alte case de pariuri lăsate afară. Ele nu oferă pariuri live, ceea ce este un dezavantaj aici pentru ei. De asemenea, unul dintre dezavantaje ar fi că, în ligile mai mici, ele nu oferă peste / sub pariuri, și mai ales nici un handicap asupra lor, handicapuri în special din Asia. Cu această ofertă vor crește și mai mult.

Soccerway Verdict

Soccerway a pierdut puncte numai din cauza transferurilor de înregistrare și de bani. Dacă ei pot repara, care le-ar pune în primele 10 case de pariuri. Cu customer service bun si cote mai bune sunt încă suficient de bun pentru a mă trage acolo. Moneybookers sunt una dintre cele mai bune opțiuni pe care fiecare agent de pariuri ar trebui să aibă. Cel puțin l-au dat seama. Prea rău, de asemenea, că acestea creează nume de utilizator și noi nu suntem capabili de a alege propria noastră.

De asemenea, i-aș sugera să facă procedura de pariu un pic mai ușor, mai ales alegerea între pariurile simple și combinate. În caz contrar, ei sunt agentul de pariuri decente și eu cu siguranță recomanda, dacă sunteți pregătit pentru a depăși toate problemele de pornire. Un lucru care ma deranjeaza prea este ca noi nu putem vedea cotele înainte de a vă conecta la cont. Uneori ar fi minunat pentru a le vedea rapid, nu utilizați mai întâi că procedura de logare. Dar, cum am spus, cote bune sunt suficiente motive pentru a cel puțin să încercați această casă de pariuri. Inregistreaza-te aici: Soccerway

mână și punte