superbet case de pariuri

SuperBet este continuarea popular brand Bodog sub un nume nou – cu branding și servicii care vor fi familiare pentru oricine care a pariat Bodog inainte. În mod neobișnuit, acestea permit numai clienților din S.U.A., ceea ce înseamnă că pariorilor sport la nivel mondial nu se poate deschide un cont de pariuri aici și trebuie să meargă la Bodog.eu.
SuperBet sunt deținute de Morris Mohawk Gaming Corporation și licențiat în afara teritoriului Kahnawake. Cu o istorie merge înapoi mai mult de 15 ani, acest brand de încredere oferă opțiuni ușor de plată și promoții generoase.

Sporturi acoperite de SuperBet:

După cum v-ați aștepta la carte numai din SUA, accentul este pus pe furnizarea de linii pentru marile sporturi din America de Nord. Fotbal, baschet, hochei și linii de baseball, popi și pariuri live este oferit. Vei găsi o mulțime de acoperire mai sportive, inclusiv tenis, golf și Colegiul de Fotbal. De asemenea, puteți paria pe sporturi populare internaționale, inclusiv fotbal. curse de cai este popular suficient aici pentru a obține propria secțiune dedicată a site-ului – cu file suplimentare pentru curse regulate și marile evenimente.

superbet

Usability site-ul la SuperBet:

Designul familiar Bodog brand-negru și roșu arată și se simte foarte profesionist. Site-ul web este bine stabilit în comparație cu multe alte case de pariuri. Cele mai importante pagini au file în partea de sus, în timp ce puteți găsi lista de activități sportive și linii disponibile pe partea stanga. Liniile recomandate bazate pe evenimente curente sunt ușor de accesat, și există o filă rezultate dedicat prea. Biletul de pariuri este pe dreapta și actualizează în mod dinamic pe măsură ce adăugați pariuri. Acest lucru este cu tab-uri, permițându-vă să vizualizați single, Parlays, teasere si rotunde-Robins separat.

Furnizor au făcut site-ul lor pe deplin compatibil cu Apple și Android dispozitive mobile prin versiunea lor receptiv în browser. Nu aveți nevoie pentru a descărca o aplicație dedicată pentru a utiliza această funcție, pe care se va adapta la ecranul de dimensiuni în mod automat.

2016 Bonusuri si oferte speciale:

Noii jucători de a obține un pariu gratuit cu potrivire la 50% din suma ta pentru primul depozit. Acest lucru are o cerință 3x foarte generos-play prin intermediul. Odată ce ați rândul său, peste suma depozitului, plus bonus de trei ori mai mare bonus este a ta. Nu există reduceri pe săptămână pentru pariuri curse de cai, în plus față de acest bonus.
Este în mod regulat promoții one-off, care mențin bankroll-ul completat furnizor. Acestea se schimbă tot timpul în baza căruia sporturile sunt în sezon. Acestea variază de la pariuri gratuite la bonusuri pentru completarea anumitor cerințe (ținându-se trei tipuri diferite de pariu pe baseball, de exemplu). Vă recomandăm să păstrați un ochi pe aproape www.superbet.ro pentru a vă asigura că nu ratați cele mai recente oferte.
Veți fi, de asemenea, a oferit bonusuri suplimentare – unele dintre ele, de asemenea, foarte generos – pentru a încerca diferite jocuri de noroc de pe acest site. Aceasta include poker online și un cazino plin cu cele mai noi titluri de slot și joc de masă.

concurs maraton

De la depozitare si Retrageri SuperBet:

de procesare a plăților este o zonă puternic pentru acest case de pariuri. Acestea au o gamă de opțiuni simple și o echipă de sprijin care se specializează în obținerea de depozite de la clienti din SUA prin intermediul. Această echipă este disponibilă în jurul ceasului 360 de zile pe an, pentru a ajuta cu orice întrebări.
Principalele tale opțiuni sunt carduri de credit, cu Visa si MasterCard de multe ori prin obtinerea de prima dată. carduri Visa pre-plătite, care pot fi utilizate pentru achiziții internaționale sunt, de asemenea, acceptate. Puteți încerca, de asemenea, soluția virtuală MasterCard de MyPayLinQ. Western Union “Transfer Rapid” poate fi, de asemenea, utilizat furnizor, care va rambursa cheltuielile efectuate în cazul în care depuneți mai mult de 200$
cecuri de hârtie sunt cea mai populara metoda de retragere. retrageri rapide de transfer, de asemenea, posibil, va recomand sa vorbesc cu suport pentru clienți pentru a aranja acest lucru.

Ceea ce face alte case de pariuri?

Principala diferență este concentrarea asupra fanilor sportului din SUA. Selecția lor de pariuri sportive, metode de plată și promoții sunt toate 100% dedicat pariorilor din Statele Unite ale Americii. Veți obține familiaritatea și încrederea unui brand lung care rulează la SuperBet, care au mai mult de 15 ani în afaceri.
Adăugați la acest pariuri live, o mare selecție de pariuri a propunerii și a unor promoții generoase și de divertisment și veți înțelege modul în care acest brand au rămas atât de popular atât de mult timp.
fanii de curse de cai vor aprecia aspectul curat al acestei zone a site-ului. Vei avea acces la curse din toate colturile SUA. Evenimente mari, inclusiv Cupa Crescătorilor și Triple Crown au propria selecție de recuzită și pariuri cap-la-cap.

Cursa de cai

Ia nostru de pariuri sportive SuperBet

Aceasta este o lungă de funcționare și de brand de încredere, care să se concentreze pe marile sporturi din America de Nord. Ele au metode ușor de plată, un site mare caută și oferă o mulțime de promoții și oferte speciale pentru a-și păstra clienții lor fideli interesate.
SuperBet Statele furnizor nu acceptă jucători noi de la New York, Maryland, New Jersey, Nevada, Delaware, Utah sau Washington State.