TotalBet principal Detalii

TotalBet este una dintre cele mai rapide de încredere sportive, site-ul de pariuri în creștere și on-line. Acestea au fost în afaceri începând din 2004 și au o reputație solidă în industria Sportsbook, devenind o alternativă excelentă pentru jucătorii din SUA care caută un loc pentru a paria pe sporturi.

Site-ul web TotalBet are un design simplu, dar asta pentru ca doresc sa se concentreze pe oferirea de bonusuri restante jucător în loc de un design strălucitor. promoțiile lor includ un imens bonus de înscriere și bonusuri excelente de reîncărcare. TotalBet are un Sportsbook, un Racebook și un cazinou. Ei au bun venit pariorilor din orice țară, atâta timp cât acestea sunt cu vârsta de peste 18 ani și au un mod de a finanța contul lor.

TotalBet Bonus:

TotalBet ofera una dintre cele mai mari bonusuri din industrie și sunt în măsură să mențină bonusul de înscriere prin faptul că nu cheltuiesc bugetele de marketing imens. TotalBet va asigura că veți fi creditat automat cu un bonus de înscriere la prima depunere. Vei fi creditat cu un bonus de 100%, timp de până la 100 $ si pe deasupra vei primi 50% la orice sumă de peste 100 $.

De exemplu, dacă depui 500 $ vei câștiga un bonus de $ 300, $ 100 pentru prima $ 100 depozit si 200 $ pentru restul de 400 $. Bonusul va fi creditat în contul dvs. TotalBet instantaneu, dar nu se poate retrage banii din contul dvs. până când pariezi depunerea / bonus pentru 5x.

arată-mi pariu

TotalBet Promotii:

La TotalBet jucători câștiga un imens bonus de înscriere, dar ele pot profita de asemenea de bonusuri de pariuri gratuite la fiecare depozit. După ce-înscriere TotalBet bonus va credita contul cu un joc gratuit de 50%, atâta timp cât depui peste 100 $. Depozit la fel de mult ca tine poate pentru că mai mult va depozita mai mult în valoare jocul tău liber va avea și nu există nici o limită privind mărimea jocului liber.

TotalBet Software:

Folosește software-ul dezvoltat de Corp Aceasta companie RDG dezvolta un software simplu, dar devine treaba. Unele dintre cele mai de sus folosesc software-ul de pariuri Corp RDG.

Înscrierea pentru TotalBet durează un minut sau mai puțin și apoi tot ce trebuie să faceți este să facă un depozit și de a începe de pariuri. Pentru a face primul pariu trebuie să selectați tipul de pariu pe care doriți să faceți din partea de sus a ecranului, apoi selectați sportul pe care doriți să pariați pe și apoi găsiți jocul / evenimentul pe care doriți să pariați pe. După ce ați selectat jocul / evenimentul pe care doriți să pariați pe tot ce trebuie să faceți este să plasați pariul.

Selecție de pariuri:

TotalBet oferă un total de opt tipuri diferite de pariuri, inclusiv pariuri drepte, Parlays, teasere, Robins rotunde, în cazul în care câștiga numai, în cazul în care câștiga sau cravată numai, câștiga inversă și acțiune inversă. La TotalBet puteți paria pe toate cele mai populare sporturi din lume, inclusiv baschet, fotbal, baseball, fotbal, hochei, box, MMA / UFC, tenis, golf si NASCAR. De asemenea, puteți paria pe politică și evenimente de divertisment, inclusiv SUA alegerile din 2012 Prezidențial și American Idol.

salt fantastic

Suport

TotalBet exceleaza la suport pentru clienți, ei au e-mail și telefon de suport 24/7 și nu ia mult timp pentru a auzi de la ei, un manager este întotdeauna disponibil gata să ajute cu orice întrebare sau problemă pe care ar putea avea. Aveți posibilitatea să le e-mail la info@totalbet.com, timpii de răspuns sunt rapide.

Metode de depunere:

Puteți alimenta contul dvs. TotalBet prin trimiterea unui transfer Western Union sau MoneyGram. Toate depozitele de peste 100 $ vor avea taxele acoperite de TotalBet. Atât prin Western Union și MoneyGram accepta carduri de credit cele mai importante.

De retragere Metode:

Solicita o plată în numerar, folosind o persoană la persoană prin transfer de bani prin Western Union și MoneyGram. O solicitare de plată la fiecare 7 zile. Cererile se pot lua 7-15 zile lucrătoare pentru a procesa, dar, de obicei, se ajunge în termen de 48 de ore. cecuri bancare sunt de asemenea disponibile.

TotalBet meci Pariul fotbal